Elleve tips til helgen

Sommervarmen har dukket opp, Halden byr på en rekke forskjellige arrangementer og det er helg. Kan det egentlig bli noe særlig bedre?

Klimapilgrimsvandring
I helgen har du mulighet til å være med på to vandringer. Den første er på fredag fra Ingedal kirke til Berg kirke. Den andre er den mer omtalte vandringen i Enningdalen, der også Kronprinsesse Mette-Marit og Kronprinsesse Victoria skal delta. Vi ønsker alle god tur på vandringen.

Grimsrud Cup
Halden Topphåndball inviterer til håndballfest i Remmenhallen. Topplag fra både Norge, Sverige og Danmark skal spille, og de håper på god stemning med mye publikum på tribunen.

HPWilleFoto_E1Q6355
Foto: HP Wille 

Quiz og konsert i Vika
Fredag kveld inviterer Sponvika Vertshus til quiz, grilling og konsert med Thore Pettersen. Etter all sannsynlighet blir det nok en koselig kveld i Vika.

Flaggermusnatt
For de mer spesielt interesserte arrangerer Naturvernforbundet Flaggermusnatt på Fredriksten festning fredag kveld. Det blir foredrag og tur i området.

Grensepeden
Det årlige arrangementet ”Grensepeden” forventes å samle rundt 100 mopeder. Løypa går fra Tistedal, ned Atombakken, Dyrendalsveien til Rokkesletta, deretter opp Fjerdingene til Degernes via Sørby og Førrisdal, og ned til Sandbekk mølle. Vi ønsker dem god tur!

Kanonløpet 
Er du klar for en utfordring, så kanskje lørdagens løp på Fredriksten festning er noe for deg. Løpet går fra Torget til Klokketårnet, en  ”relativt bratt” stigning.  Det starter kl. 12, og vi håper mange blir med og heier fram de tøffe løperne langs løypa.

Union Race
Union Race Thon Hotel Halden er en regatta som seiles på Iddefjorden lørdag.
Regattaen er åpen for alle kjølbåter, og passer perfekt for de som har lyst til å teste ut regattaseiling. Vi ønsker dem lykke til med arrangementet!

Krepsekveld 
Lørdag disker Halden Mikrobryggeri opp med deilig ferskvannskreps fra Rakkestad og god drikke til en hyggelig pris. Det blir helt sikkert en trivelig kveld i bakgården!

Kast off Kinks 
Lørdag kveld spiller Haldenbandet Kinky Way og det internasjonalt kjente bandet Kast off Kinks på Brygga Kultursal. De lover en festkveld med gode gamle låter fra 60-og 70 tallet.

11792141_866316700101316_1890967955648753967_o

Tenorane og Steffen Horn
Det har blitt en tradisjon med sommerkonserter i Halden for Tenorane og Steffen Horn. Konserten blir i Nedre Magasin på Fredriksten festning i regi av Den Gamle Kommandant. Repertoaret spenner fra stemningsfulle sanger, til kraftfulle opera arier, svingende rytmer og en god porsjon humor.

The Paws
Lørdag kveld spiller Haldenbandet The Paws på Bryggerhuset. De gleder seg til sin første konsert på  ”hjemmebane”, og lover fuzzpop-musikk og god stemning.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer