Populære karakterer

Lørdag for et par uker siden var det en liten stim av fedre og små barn som vandret rundt i gågata. Foran dem gikk det en gruppe mennesker, de som vet hvem de var syns det var stor stas. De som ikke hadde sett dem før lurte veldig på hvem det var. Vi snakker selvfølgelig om dagen da Star Wars inntok gågata.

Sverre Nilsen, haldenser og en av deltagerne i Nordic Garrison 501st Legion, var med på eventet i gågata og forteller at de syns det var veldig gøy.
– Vi som er med i foreningen syns selvfølgelig at Star Wars er veldig spennende og morsomt. Vi liker å lage rekvisitter og kostymer, sier han.
Foreningen har medlemmer fra hele verden, det eneste kravet for å være medlem er at du eier et Star Wars-kostyme fra ”den onde siden”. Kostymet må være av høy kvalitet og det er en godkjennelsesprosess hvor draktens detaljer blir nøye vurdert før den aksepteres.

IMG_0732
Sverre Nilsen har vært med på flere arrangementer utkledd i Star Wars-kostyme. Han forteller at de aldri tar betalt for deltagelse, men ber om at de som arrangerer gir en donasjon til et veldedig formål som har med barn å gjøre.
– Når vi tar på oss drakten og setter hjelmen, eller bøtta som vi ofte sier, på hodet så er vi Star Wars. Da er det godt å se at folk syns det er gøy og setter pris på det vi gjør. Det gir oss selvfølgelig ekstra motivasjon at vi samler inn penger til noen som trenger det, forteller Nilsen.
Foreningen har alltid plass til nye medlemmer, så han oppfordrer til å ta kontakt dersom du er interessert.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer