Ella og Espen podder

Espen Jamne van Groningen og datteren Ella har funnet en måte å få tiden til å gå på i disse isolerte koronatider. De lager nemlig verdens koseligste far og datter-podcast.

Dagene blir lange og ensformige for den som ikke finner på noe for å sprite opp dagene litt i koronaens tid. Espen og datteren Ella fant ut at de kunne lage podcast for å gi dagene litt innhold og farge. De begynte å ta opp samtalene sine, for å se hva det kunne bli til.

-Vi tok opp en i forgårs, forteller Espen. Da snakka vi om pizza og katter. Den gidder vi kanskje ikke å legge ut?

Han ser på Ella, som rister på hodet og ler. De måtte finne noe annet å snakke om på podcast enn pizza og katter. Ella kom på et konsept for første podcast-episode.

-Vi har laga en slags gjettelek, forteller hun, hvor pappa skal gjette hvilken My Hero Acadamia-helt jeg har tegna.

Ella er nemlig hekta på den japanske superheltanimé-serien My Hero Academia, og hun er ganske så flink til å tegne karakterene i serien. Pappa Espen kan ikke så mye om heltene i serien. Men nå skal han altså lære litt om akkurat dem.

-Ut fra tegningene skal han gjette hva de heter, forteller Ella, både heltenavn og ekte navn. Og så skal han gjette hvilken quirk de har. Altså hvilken superkraft de har. Alle quirkene er unike, ingen kan ha de samme. Men han gjetter ikke så mye riktig.

Espen rister på hodet. Det er ikke så lett å gjette superkrefter ut fra et bilde.

-For eksempel gjetta jeg at en av karakterene kunne prompe den japanske nasjonalsangen i sin helhet, sier Espen, og at heltenavnet hans var Kjell. Det var feil.

Ella nikker. Faren hennes er ganske grønn på My Hero Academia.

Er det ekstra gøy når han gjetter helt feil, Ella?

-Ja, hehe, det blir mer gøy da.

-Vi har det ganske moro, sier Espen.

Det høres virkelig ut som Espen og Ella har det moro når de lager podcast. Bare hør her:

Ella og Espen er allerede i gang med å planlegge en ny pod. Først må de gjøre seg ferdige med alle heltene og skurkene i My Hero Academia, men så kan hvilke som helst temaer dukke opp. Følg med på YouTube-kanalen, den kan du abonnere på sånn at du får et varsel når det kommer en ny episode!

Foto: Veronica van Groningen.

Kommentarer

kommentarer