Digging in my soul

I går slapp Monne sitt første album, Digging in My Soul. I kveld skal hun ha releasekonsert for plata på Bryggerhuset Syd.

I to år har Monne jobbet med denne plata, og nå får hun endelig vise verden resultatet.

-Det er fint, men også litt rart, forteller Monne. Jeg har blitt så vant til å holde det for meg selv. Hele prosjektet har vært min lille hemmelighet i så lang tid. Nå har flere fått vite om hemmeligheten min, og det er en rar følelse. Men det er deilig å endelig få sluppet det ut.

Albumet Digging in My Soul ble sluppet på strømmetjenestene i går fredag og plata vil også bli mulig å få kjøpt i fysisk format hos Platekompaniet, Big Dipper og Skvis, både på vinyl og CD.

Den blir også å få kjøpt etter Monnes releasekonsert på Bryggerhuset Syd, og da også med en liten signatur.

Grave i sjelen

Albumtittelen Digging In My Soul er ikke tilfeldig. Monne føler at hun virkelig har gravd i sjela si underveis i arbeidet med plata.

Har plata noen rød tråd?

-Ja, den har jo egentlig det. Noen av låtene handler om meg og er ganske personlige, andre handler om litt større temaer. Det er en sammensatt plate sånn sett, med mange ulike historier. Mange av låtene har fulgt meg siden jeg var tretten. På mange måter handler plata om den livsreisen jeg har foretatt,fra jeg var tretten og frem til nå. Det er min røde tråd.

Hør Monnes nye album, Digging in My Soul her:

Digging In My Soul er spilt inn i Geir Sundstøls studio i Oslo, Studio Intim.

Medvirkende musikere på plata er Marius Rekstad, Markus Linge, Erland Dahlen og Geir Sundstøl.

Slippkonsert på Bryggerhuset

Monne skal ha en releasekonsert på Grünerløkka Brygghus i Oslo i morgen søndag, men før det skal hun feire plateslippet med en konsert i hjembyen. I kveld kommer Monne og bandet for å feire plateslipp og spille Monnes låter på Bryggerhuset. Med seg har Monne sin faste gjeng; Terje Støldal, Marcus Linge, Marius Rekstad og Andre Fjørtoft.

Les mer om Monne på hennes Facebookside.

Billetter til konserten kan du finne her.

 

Kommentarer

kommentarer