Bokbad på Bryggerhuset

Onsdag 3. april bokbades forfatter Monica Isakstuen av Anette Kure på Bryggerhuset kl. 20.00

Monica Isakstuen (f. 1976) er en norsk lyriker og romanforfatter. Fra 2018/19 er hun husdramatiker ved Dramatikkens hus i Oslo. For romanen «Vær snill med dyrene» (2016) mottok hun Brageprisen. I sin nye roman Rase (2018) utforsker Isakstuen det ukontrollerte sinnet som bobler opp i romanfiguren mot de aller nærmeste.

Rase er roman som på mange måter følger i fotsporene til Isakstuens forrige, men i denne romanen er det et nytt liv som formes, med nye forhold, nye barn og nytt hus, og det er her det virkelig raser: Hvordan å leve med, og oppdra småbarn, den invasjonen av livet og oppgivelsen av selvet det medfører, frustrasjonen og den noen ganger totale hverdagshåpløsheten, og jeg-personens måter å forholde seg til og reflektere omkring dette på, er sentrale tema i romanen.

På onsdag kommer hun til Bryggerhuset Syd for å bokbadet av Anette Kure.

Dagbladets bokanmelder Maya Trovberg Juve mener at Rase er «Intenst, klart og poetisk om en mor som mister besinnelsen». Les hele anmeldelsen her.

Bokbader Anette Kure er fra og bor i Sarpsborg. Kure har vært bibliotekar siden 1992 og er nå biblioteksjef ved Sarpsborg bibliotek.

Signerte bøker selges av Køhn Libris.

Medlem: 100 kr / ikke-medlem: 150 kr

 

Forsidefoto: Paal Audestad

Kommentarer

kommentarer