Dette vil du ikke gå glipp av!

Torsdag 10. oktober markeres Verdensdagen for psykisk helse på kulturscenen i Aremark bibliotek.

– Denne markeringen er for alle. Alle har psykisk helse og kan trenge både god underholdning, oppmuntring og tips og triks for å mestre hverdagen, sier arrangementskomiteen i Aremark kommune.

Denne blide gjengen har sydd sammen et program som skal lokke flest mulig til å bli med på markeringen av Verdensdagen for psykisk helse i Aremark 10. oktober.

Komiteen består av representanter både fra Aremark skole, barnehage, biblioteket og Frivilligsentralen.

– Dette arrangementet er for alle. Alle har psykisk helse. Dersom det er noen som tror de ikke har tid til å komme pga tidsklemma, så bør de absolutt prioritere dette. Her kan man få mange nyttige tips og triks, sier biblioteksjef Kathrine Wathinsen.

Gratis!

Foreløpig planlegges det å avholde markeringen på kulturscena på biblioteket, men dersom det kommer like mange som de håper på, så flyttes arrangementet til idrettshallen, hvor det er bedre plass.

Hold av dagen allerede nå, for dette vil du ikke gå glipp av. Arrangementet er GRATIS.

Årets tema er: Gi tid. Dørene åpner klokken 17.30.

Konferansierer er Frode Martinsen og Nils Magne Bergman, to engasjerte livsstilscoacher/trubadurer som lover å gjøre kvelden til en spesielt hyggelig opplevelse.

Velkommen til inspirerende foredrag med Marthe Holien Bø (foto: Ole Eltvik) og Anders M. Tangen (foto: Kristin Aafløy Opdahl)

Bygdekvinnelaget skal selge kaffe og kaker til en hyggelig pris under arrangementet. Det blir utlodning av flotte gevinster/premier donert av lokalsamfunnet. Ditt lodd er inngangsbilletten din.

Inspirerende foredrag

Et mer detaljert program kommer, men det er allerede klart, at vi får besøk av Marthe Holien Bø og Anders M. Tangen som skal holde inspirerende foredrag.

Blogger Marthe Holien Bø skal snakke om hvordan hun ved å fokusere på de små tingene i livet klarer å bremse tempoet i hverdagen og ha mer kvalitetstid med familien. Det er i krysningspunktet mellom de magiske øyeblikkene og den gjennomførbare timeplanen at hverdagene blir gode for store og små.  Marthe har blogget siden 2008 på marthebo.no. På Instagram er hun kjent som @marsipanogsmilefjes hvor hun inspirerer sine mange følgere fra hennes vakre hjemsted i Stryn.

Anders M. Tangen er utdannet gestalt-psykoterapeut ,komiker, journalist og foredragsholder. Tittelen på foredraget hans er «Livet mitt er aldri helt okay, og det er helt okey for meg». Han kommer til å snakke om aksept, endring og håp og hva vi velger å fokusere på, ispedd mye humor.

Påmelding til arrangementet skjer via e-post med navn og telefonnummer til kristin.staal@aremark.kommune.no. Eventuelt på SMS til 99081098.

Tusen takk til sponsorene:

Vi vil benytte anledningen til å takke våre sponsorer som har gjort denne markeringen mulig:

Bruktstua/Frivilligsentralen, Stora Lee Camping, Bygdekvinnelaget, Marker Sparebank, Ara Maskin og Verdensdagen sentralt har bidratt med pengebeløp.

Monica frisør, Best bensinstasjon, Joker Aremark, Ny Giv-coaching, Akupunkturklinikken og biblioteket har bidratt med gevinster/premier. Begge foredragsholderne skal også bidra med gevinster.  

Forsidebilde, fra venstre: Nina Krafft-Skolleborg, Kristin Staal, Kathrine Walthinsen, Ragnfrid Næss og Geir Myhren-Larsen. Trine-Lise Thue var ikke tilstede, da bildet ble tatt.

Tekst: Aremark Kommune

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer