Dette skulle alle barna i Halden ha sett!

På søndag var Meg og Kammeraten min på besøk i Brygga kultursal.

Det var mange spente barn i salen før Meg og Kammeraten begynte å synge på søndag. Mange barn fra salen hadde satt seg på gulvet foran scenen mens de ventet på at showet skulle begynne, og de ble sittende der hele forestillingen. En liten jente som satt bak oss kunne nesten ikke sitte stille så spent var hun! Vi var også spente.

Hele showet startet med at Meg og Kammeraten min introduserte alle barna i koret Koriallverdenellerno med en sang. Det var fint! Og det var en veldig fin åpning på showet.

Meg og Kammeraten fikk ikke bare barna til å le men de voksne også. To jenter fra publikum reiste seg til og med og begynte å danse til sangene midt i showet!

Meg og Kammeraten min sang mange fine og morsomme sanger. De sang om så rare ting, for eksempel om at de hadde en kjæreste på månen! Kjæresten er like stor som tre traktorer. Den sangen jeg likte aller best var Gjenta-jenta. Den handler om en jente som alltid gjentar ting, hun sier nemlig alt to ganger!

Mellom sangene snakket Meg og Kammeraten min ganske mye, og de snakket veldig tullete. Etter hvert sa Kammeraten at han hadde bursdag, men det hadde han jo ikke! (Han hadde faktisk bursdag forrige uke). Men Oliver, en gutt fra publikum, han hadde bursdag. Meg og Kammeraten min sang en bursdagssang for Oliver, det syntes jeg var fint gjort.

Meg og kammeraten min avsluttet showet med samme sang som de startet med, der de sang alle navnene til barna i koret. Den siste gangen de sang sangen nevnte de også Oliver i sangen!

Det var en kjempefin forestilling, og vi hadde det veldig gøy. Koriallverdenellerno var veldig flinke til å synge. Jeg synes alle barna i Halden skulle ha fått se Meg og Kammeraten min!

Tekst: Emma, 10 år.

Alle foto: Ingrid, 13 år.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer