Forfattermøte for barn på Halden bibliotek

Søndag 15.april inviterer Halden litteraturforening til forfattermøte for barn med Kaia Linnea Dahle Nyhus på Halden bibliotek kl.13.00 til 14.00.

Kaia Linnea Dahle Nyhus kommer til Halden bibliotek for å snakke om og lese opp fra boken «Hun som kalles søster». Boken som kom i 2016 handler om tanker og følelser rundt forholdet mellom søsken. En bok mang en lillesøster og -bror kan kjenne seg igjen i!

Hvordan føles det når storesøster ikke føles som en søster, men nesten kunne vært hvem som helst? Storesøster, som alltid er sur og lukker døra til rommet.
Storesøster, som aldri vil leke, aldri liker de samme tingene.
Storesøster, som mamma og pappa må betale, om hun skal gidde å være barnevakt.

Hør Kaia lese fra boken her:

Kaia Linnea Dahle Nyhus (f. 1990) er illustratør og bildebokforfatter. Nyhus har utdanning i visuell kommunikasjon og i Storytelling. Hun har illustrert flere av barnebøkene til sin mor Gro Dahle, blant annet diktboka “Håpe, sa gåsa” (2011) og “Krigen” (2013), en bildebok om skilsmisse. I 2014 debuterte hun som bildebokforfatter med “Vil du høre en hemmelighet”, der hun selv står for både tekst og bilder, og i 2015 fulgte hun opp med bildeboka “Pappaer overalt”.

Passer for barn fra 3 år.

Pris: 50 kr inkl. bill.avg. Èn voksen gratis i følge med barn. Barn/barnebarn av medlemmer gratis.
Billetter: ticketmaster.no. Evt. restbilletter ved inngangen via Vipps 502157.
Signerte bøker selges av Køhn Libris.

Les mer på Halden litteraturforenings hjemmesider.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer