– Det blir en fargerik Juleutstilling

Annonse: Gjennom hele året har Galleri Lille Martine hatt utstillinger med forskjellige kunstnere på Galleri Rød. Førstkommende helg har turen kommet til årets Juleutstilling.
Foto: Gunilla Holm Platou

Galleri Lille Martine er et galleri med mange jern i ilden. De har galleri og butikk i Storgata og arrangerer jevnlig utstillinger i galleriet på Rød Herregård. Årets sesong avsluttes med Juleutstilling med kunstnerne Gunilla Holm Platou og Gro Mukta Holter.
– Juleutstillingen er med to spennende og fargerike utstillere. Kafeen er julepyntet og holder også åpent, forteller Christine Willoch Mathisen i Galleri Lille Martine.
– Gro er opptatt av identitet og hvordan vi formes gjennom arv og miljø. Dette benytter hun seg av i kunsten sin.

14937384_895758353859002_6604549591101290357_n
Foto: Gro Mukta Holter

Gunilla er også en erfaren kunstner med en lang rekke utstillinger bak seg. Christine forklarer at hun er kjent for sine oppfinnsomme og artige motiver.
– Med tegninger og ord prøver hun å beskrive menneskelige følelser på en til tider morsom måte!

Vi tar en kort prat med Gunilla som aldri har hatt utstilling i Halden før og naturlig nok er spent på hvordan det blir. Hun har stilt ut sammen med Holter før og vet at bildene deres passer godt sammen selv om de har ulike uttrykk.
– Selve utstillingen min blir en samling grafikk, tegninger, malerier og bilder i blandingsteknikk. Motivene mine er ofte kuer, fugler og hunder, både humoristiske og melankolske. Mens i Gros bilder møter vi ofte mennesker og sommerfugler i magiske landskaper. En fellesnevner for oss er at vi er kolonister så dette vil bli en fargerik utstilling!

Utstillingen er åpen både lørdag og søndag fra kl. 12 til 16.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Galleri Lille Martine. 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer