Julekonsert med Bigbang

Når Brygga Kultursal inviterer til Julekonsert er det ikke dempa belysning, sarte gamle julesanger og juletre pyntet til randen med glitter som står i fokus. Derimot blir det rock med et av Norges beste band!

Bigbang har rocket Norge rundt siden 1992. De har en lang liste med utgitte album og har gradvis opparbeidet seg større og større publikum. 14. Februar 2000 kom EP’en Girl in Oslo ut og fem dager senere slapp de en internasjonal utgave i Tyskland, Sveits og Østerrike. Det er med andre ord et bereist og populært band som inntar byens storstue lørdag kveld.

Med mange års konserterfaring i bagasjen sier det seg selv at de har et stort repertoar å spille fra. Julekonsertene deres har blitt en tradisjon og i år skal de innom åtte steder. Det er første gangen Halden er med på den lista. I Oslo er det allerede en godt etablert tradisjon.
– Det er ikke uten grunn at Oslo-varianten har pågått i hele elleve år, for førjulskonsert med Bigbang har blitt en kjærkommen tradisjon for mange. Det er visst noe med ventetid og rock, sier Martin Gundersen som er daglig leder i kultursalen.
Han håper haldenserne er klare for å rocke med Bigbang førstkommende lørdag kl. 21.

Vil du være med i trekningen om to billetter til konserten?
Fortell oss hvem du vil ha med deg!

Vi trekker en vinner førstkommende fredag kl. 21.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer