Den lille lavmælte kvinnen

Lørdag 9.april kommer en av landets nye stjerneskudd til Bryggerhuset. Unnveig Aas beskrives som  ”den lille lavmælte kvinnen med den store sorgfulle stemmen”. Formatet hennes kommer til å passe perfekt inn på Bryggerhuset.
Foto: Øyvind Toft

Unnveig er fra Holmestrand, holder til i Oslo og er i ferd med å erobre musikk-Norge. Låtene hennes er i kategoriene pop, country og folk.
– Jeg har gitt ut to EP’er og en singel. Nå for tiden jobber jeg med debutalbumet mitt, forteller hun.
Hun fremstår som relativt ydmyk og sjenert, og det stemmer nok godt med det hun forteller.
– Det å nå et publikum med noe jeg har skrevet og komponert er en veldig stor følelse for ei sjenert jente fra Holmestrand. Målet er å nå flere og flere ved å spille mange konserter og gi ut et debutalbum jeg har jobba hardt med.

Inspirasjonen til låtene finner hun hos andre artister og låtskrivere, men også mye fra litteratur, film og billedkunst.
– Det jeg er veldig opptatt av er feel. En artist trenger ikke nødvendigvis å være en teknisk god musiker for å kunne fenge meg, men å ha noe å formidle og ha en særegen måte å formidle dette på. Det som motiverer meg er å føle at jeg når andre på denne måten.

Det blir første konserten hennes i Halden.
– Konsertene mine er varierte og inneholder både dansbare poplåter og det jeg kanskje er mest kjent for som er triste og seige låter. Det blir noe for enhver, tør jeg å påstå.

Konserten er lørdag 9.april kl. 22 på Bryggerhuset.

Artikkelen er betalt av Bryggerhuset. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer