Den lengste var 63 cm

Regn og vind var ingen suksessfaktor for lørdagens fiskekonkurranse i regi av AJFF Halden. Men til tross for at våren ikke viste seg fra sin beste side ble det 61 deltagere.

På forhånd hadde AJFF Halden et håp om 150 fiskere, men når de så været innså de raskt at det kunne bli vanskelig. Fisket etter sjøørret i Sverige åpnet 1.april så det var likevel mange som har gledet seg gjennom hele vinteren som tok turen ut.
– Vi er egentlig fornøyde med gjennomføringen og konkurransen sett over ett, men noen ting kan vi selvfølgelig alltid gjøre bedre. Det ble 61 deltagere totalt, de fleste meldte seg på fredag. Av de 61 var det 7 senior kvinner, 7 junior og resten var senior menn, forteller Jon Remi Prang som var i arrangørgruppa.

Konkurransen var enkel, det var om å gjøre å fiske den største sjøørreten. Man kunne fiske både i Norge og Sverige, og alle som fikk fisk skulle måle den med tildelt bånd og sende inn bilde.
– Det ble meldt inn 26 sjøørreter, de aller fleste var blanke fine fisker. På de tilbakemeldingene vi fikk var det noen som fikk flere fisk, mens andre hadde vanskeligheter med å få den til å bite. Det var nok en ganske tung dag for mange av fiskerne, sier Prang.

AJFF Halden er glade for samarbeidet de har med mange sponsorer, som ga dem premier til vinnerne og dermed mulighet til å gjennomføre konkurransen.
– Nå skal vi evaluere årets konkurranse, og så er det bare å starte å planlegge neste års arrangement. Da har vi som mål at den kan bli enda større og bedre!

Resultatene fra konkurransen:

Beste Junior Martin Berggren Nilsen (Skjeberg JFF)                  56cm

Beste kvinne Ellen Tveter                                                                 48,5cm

Beste Senior Mats Johannson (Ajff Halden)                                   63cm

Flotteste fisk Pål Espen Thorvik (Ajff Halden)                              57cm

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer