Deep Purple-kveld på Dickens

Lørdag 1. september skal musikken til Deep Purple runge på nordsiden. Da kommer nemlig Deep Purple tribute-bandet Emerald Lies til Dickens.

Haldenbandet Emerald Lies har holdt i hop i fem år. Men ved oppstarten var det et annet band gutta helst covret.

-Vi startet egentlig som et Marillion tribute band, forteller vokalist og gitarist i Emerald Lies, Egil Thomas Hansen, men vi fant oss veldig hjemme i Deep Purple. Ingen av oss er blodfans, men samtlige har et eller annnet slags forhold til dem.

Det britiske hardrockbandet Deep Purple regnes som noen av de fremste pionerene innen hardrock, og bandet har vært aktive siden 1968. Senest våren 2013 ga Deep Purple ut albumet Now What?!, som toppet salgslistene i mange land.

Foruten Egil består Emerald Lies av Per-Øivind Braarud på gitar, Fredrik Weme på trommer, Thore Lund Skorpen på tangenter, og Kolbjørn Weme på bass. Sjekk ut bandets versjon av Deep Purples Black Night her:

Emerald Lies har spikret sammen et sett på i overkant av en time med Deep Purple- låter til konserten på Dickens.

-Låtene spenner fra tidlig 70-tall til omtrent midt på 90-tallet, forteller Egil.

Men dette blir ikke den første gangen gutta covrer Deep Purple i Halden:

-Vi gjorde en Purple-kveld på Mikrobryggeriet tidligere i år, forteller Egil, og samtlige tilbakemeldinger tilsa at vi burde gjøre dette igjen. Derfor kjører vi nå en gig på Dickens, som vi selvfølgelig ser frem til.

Emerald Lies altså dere, på Dickens lørdag 1. september klokka 22.

CC.: 100,-

Kommentarer

kommentarer