CC Cowboys-fest på Sydsiden

På lørdag spiller CC Cowboys på kultursalen, og det blir CC-kalas på sydsiden hele kvelden.

Lørdag 4. november kommer fredrikstadbandet CC Cowboys til Brygga Kultursal for å spille cowboyrock for haldenserne. Dette går ikke upåaktet hen blant utestedene på Sydsiden, det skal skapes cowboystemning på kryss og tvers av Torget lørdag kveld.

Bryggerhuset skal lage Cowboystemning på lørdag.

CC-festen starter allerede klokka 18 med CC-vors på Grensen Burgerbar. Jentene på Grensen feirer at Cowboyene er tilbake i byen med å spille favorittlåtene fra CC-katalogen. Vil du varme opp til konserten i lag med andre fans kan du komme hit. Det går sikkert an å ønske seg en låt! På Grensen kan du også fortsette festen etter konserten, da blir det nemlig CC-nach i baren.

På Bryggerhuset kjøres det Cowboy-stil over hele fjøla, her blir det cowboyhatter, cowboymusikk og cowboymat hele kvelden. For den som har en konsertbillett å vise frem blir det 10 % rabatt på dagens cowboyrett.

Rikholdig diskografi

CC Cowboys har ridd rockehesten i snart tretti år, og holder seg aktuelle med heftig turneringsaktivitet og stadig nye albumutgivelser. Mellom 1998 og 2002 hadde frekstingene en aldri så liten rockepause, men i 2002 troppet de opp igjen med delvis nytt mannskap.

Siden starten i 1998 og fram til nå har CC Cowboys gitt ut 14 plater, inkludert to live-album og to samleskiver.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer