BomKræsjBang i Tistedal kirke

På bildet: Hedda Olivia Røsnæs.

Det ble både Bach, Grieg og Dylan når BomKræsjBang-gjengen inntok Tistedal kirke torsdag kveld.

BomKræsjBang går for fulle maskiner, og torsdag kveld var det konsert i Tistedal kirke som stod for tur. Elevene ved musikklinja på Risum hadde forberedt en rekke fine innslag til kveldens konsert, og konferansier for kvelden var Gard Lindberg Olsen.

Gard var stødig konferansier gjennom konserten.

Elevene fra Risum hadde satt sammen et program med alt fra klassisk piano, trompet, gitar, korsang og solosang. Sjangerne varierte fra klassisk musikk til pop/rock, her fant vi både Grieg, Bach, Ted Gärdestad og Bob Dylan. Vakre gitar – og pianoinnslag fikk vi også servert. Og mellom innslagene holdt trompetist Gard i trådene. Det første musikkinnslaget var også ved Gard selv.

Elevene på musikk, dans og drama på Risum er alle travelt opptatte med arrangementer hele uka. Jaggu er de flinke. Og iherdige. De som ikke opptrer, organiserer. Det blir lange dager for mange av dem.

-Jeg må overnatte hos noen i klassen, forteller dramaelev Melina, for jeg bor jo i Fredrikstad! Det blir mange lange dager, og det er nesten ikke noen vits i å dra hjem på kveldene.

Noen søte dansejenter fra Halden danseskole byr på et avbrekk fra de musikalske innslagene i kirken:

Dansejenter fra Halden danseskole danset i midtgangen i Tistedal kirke torsdag kveld.

En nervøs Dominik sitter utenfor og gruer seg til sitt innslag. Det viser seg imidlertid snart at han ikke trengte å grue seg i det hele tatt. Det gikk fullstendig knirkefritt, og fint var det også. Han sang en irsk folketone ved navn Sally gardens, uten å vakle et sekund.

Dominik gruet seg foruten grunn.

Det var ikke bare Dominik som sang fint, det gjorde Hedda Olivia, Ida, Ulrik, Sanne, Julie, Christiane og Mathilde også. Klikk på bildegalleriet for å se:

BomKræsjBang-konserten i Tistedal kirke torsdag kveld ble rundet av med et knippe fine korsanger, og i Risumkoret finner du hele gjengen. Risumkoret sang Locus iste (Anton Bruckner), Come again (John Dowland) og avsluttet det hele med en nydelig versjon av Knocking on heavens door (Dylan) med Hedda Olivia og Dominik som stødige solister på versene.

Risumkoret avsluttet kirkekonserten med en knallandes god versjon av Knocking on heavens door.

Fredag er det tre BomKræsjBang-arrangementer:

Konsert på Frivilligsentralen kl. 12.00

Konsert på Erlandsen kl. 19.00.

Revisoren Revidert (teater) kl. 19.00.

Finn ut mer om festivalen på BomKræsjBangs nettsider.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer