Boligavisa Halden gir deg oversikt

Hver uke kommer Boligavisa Halden med en oversikt over de kommende dagenes visninger.

Boligavisa Halden har eksistert siden januar 2010 og er et samarbeid mellom tre av Haldens eiendomsmeglerkontorer: Aktiv Berg Sparebank Eiendomsmegling, Estate Jan G Lilledal AS og DnB Eiendom.
Denne uken presenterer de mange spennende leiligheter, hytter og boliger til salgs i Halden-området.

Jan G. Lilledal AS har syv forskjellige salgsobjekter denne uken, derav to hytter. Men hvis du lar hyttedrømmen være en drøm litt til og heller ønsker deg en pen leilighet i sentrum kan du rette blikket mot Marcus Thranesgate.

Leiligheten ligger i et hyggelig borettslag, det er ett soverom og en balkong med gode solforhold. Det er kort avstand til sentrum, bussforbindelser og turmuligheter.

Oversikten over de andre leilighetene og boligene fra Jan G. Lilledal AS finner du her. 

Lilledal1

DNB Eiendom frister med flere leiligheter og rekkehus denne uken. Vil du bo nær vannet og likevel i sentrum bør du ta en titt på leiligheten som skal selges i Skippergata. Leiligheten ligger i en tomannsbolig som ble totalrenovert i 1998 med byggeskikkspris. Den inneholder blant annet to soverom, walk in garderobe/kontor og vaskerom. Generelt kan det sies at både bygningen og leiligheten er velholdt og trivelig og gir et solid og godt inntrykk. Du får nærhet til  Børkes bakeri og det idylliske området på Sørhalden og kort vei til havna, sentrum og festningen.
Oversikten over de andre leilighetene og boligene fra DNB Eiendom finner du her.

DNB1

Har du lyst på en bolig på landet med kort vei til skole og barnehage kan Aktiv Halden friste med visning på Prestebakke mandag 3. april kl. 16.30.
Eneboligen ligger kun et par hundre meter fra skolen/barnehagen og flotte turområder. Dette er huset for deg som ønsker å gjøre det ”til ditt eget” gjennom oppussing og modernisering. Boligen inneholder flere stuer og to soverom, det er veranda og stor hage.

Oversikten over de andre leilighetene og boligene  Aktiv Halden finner du her. 

Aktiv1

Artikkelen er skrevet i samarbeid med Boligavisa Halden. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer