Femten tips til helgen

Denne helgen tar vi fatt på årets andre vårmåned og kulturbyen Halden blomstrer virkelig med mange forskjellige arrangementer. 

The art of broken pieces
Utstillingen åpnet 24. mars og har åpent til og med fredag 31. mars.

Konsert på Frivilligsentralen
Dette er et Bom Kræsj Bang arrangement:
Hvert år arrangerer vi konsert på Frivilligsentralen, den skal selvfølgelig være gratis.  Her spiller vi variert musikk, alt fra klassisk, jazz til pop. Merk at konserten er midt på dagen, vi gleder oss!
Konserten er 31. mars kl. 12.30.

Teater på Risum
Dette er et Bom Kræsj Bang arrangement:
En større suksesskomedie skal du lete lenge etter! Marc Camoletti er en verdenskjent forfatter som har skapt den fantastiske Boeing Boeing! Dramaelevene i 2. klasse skal få deg i godt humør med teateret som er i Guinness Rekordbok for mest sette komedie.
Forestillingen er torsdag 30. mars kl. 19 i Dramasalen på Risum vgs.

Konsert på Bryggerhuset med Stig Nergård
Stig skriver låter i sjangeren pop/rock/americana/singer-songwriter. Han har studert flamenco-musikk, hvilket idag farger og preger hans spesielle spillestil på gitar. De som hører Stig Nergård for første gang, blir ofte fascinert av hans fantastiske, kraftige og særegne stemme som bærer preg av tiden som heavy-metal gitarist/vokalist, og som bringer frem toner til gåsehud i falsett. Om du vil bli kjent med ny melankolsk og melodiøs pop/singer-songwriter musikk anbefales det å ta turen denne fredagskvelden.

Henning på Brygga
Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes møttes for første gang sensommeren 2015 under innspillingen av seerfavoritten ”Hver gang vi møtes”. I løpet av det 10 dager lange oppholdet fant de to virkelig tonen, både musikalsk og personlig – og et felles ønske om å møtes igjen, oppstod umiddelbart.
Fredag har de to konserter i Brygga kultursal.

Barneteater på biblioteket
Dette er et Bom Kræsj Bang arrangement:
Det er en tradisjon at 1. klasse lager barneteater fra skrætch og spiller det for gapskrattende barn fra Haldens barnehager.
Gled deg til å møte Bibbobb og vennene hans når de skal i bursdag til Grevlingen…
Forestillingen er lørdag 1. april kl. 12 på Halden bibliotek.

Utstilling på Rød
På Galleri Rød Herregård inviterer Galleri Lille Martine til salgsutstilling med malerier av Sophie Nyrerød og Stein Smaaskjær både lørdag og søndag.

Smurfene på kino
Lørdag 1. og søndag 2. april arrangerer Nordisk Film Kino Halden Smurfene-helg med aktiviteter for barna. De setter frem tegnebord, det er mulig  å vinne fribilletter eller popcornbilletter.

DJ på Bryggerhuset
Lørdag er Tom Skjeklesæther  DJ og setter på passende plater hele kvelden!

Kvelertak i Kultursalen
Lørdag kveld er det først oppvarming med Ondt Blod før Kvelertak går på scena. Det blir garantert en heftig kveld!

Sjøørret på Grensen
Lørdag og søndag arrangerer AJFF Halden konkurransen ”Sjøørret på Grensen”. I potten ligger det premier til en verdi av 35 000 kroner.

Boklansering hos Køhn Libris
Lørdag 1.april kl. 12.00-13.30, kom og møt Jørn Bøhmer Olsen hos oss til lanseringen av den populærvitenskapelige gaveboken Skjæreboka utgitt på Ask forlag. Magne Husby, Norges fremste skjæreforsker og naturfotograf Jørn Bøhmer Olsen, deler sine opplevelser, sin kunnskap og lidenskap for denne vakre fuglen med oss i sin nye bok.

Vandring på Ystehedeneset og Skriverøya
TFL inviterer til søndagsvandring på Ystehedeneset og Skriverøya.
Det blir en fin fottur på omtrent fire timer i vakre omgivelser.

Konsert i Immanuels kirke
Søndag er det konsert til inntekt for SOS-barnebyer. Unge og etablerte artister opptrer i skjønn forening.

Konsert i Tistedalen kirke
I Tistedalen kirke er det konsert med Army Gospel og Frelsesarmeens hornorkester søndag kveld.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer