– Bli med på UKM!

Om et par uker arrangeres Ungdommens Kulturmønstring på Brygga kultursal i Halden. Førstkommende søndag, 5. mars, går påmeldingsfristen ut. 

Ungdommens Kulturmønstring (UKM) har en lang tradisjon i Halden for å vise frem både nye og etablerte unge kreative folk. For å delta må man være mellom 10 og 20 år.
– Alle ungdommer mellom 10-20 år i Halden som driver med fotografi, maling, teater, musikk, dans, eller noe annet kreativt som kan stilles ut eller vises frem på en scene, kan melde seg på UKM Halden, forteller Henrik Næss Diesen.
Arrangørgruppa er godt i gang med planleggingen og de er klare for siste innspurt frem til arrangementet på Brygga kultursal lørdag 18.mars.
– UKM Halden er en forestilling hvor ungdommene er arrangører, kunstnere og artister. En unik mulighet for ungdommer til å vise seg frem, og møte andre som driver med det samme.

Halden har et bredt sammensatt kulturliv med mange dyktige aktører så Henrik håper mange lar seg friste til å melde seg på og at haldenserne bidrar til å tipse andre om å melde seg på.
– Så hvis dere kjenner noen som er flinke noe av det jeg har nevnt over, tips de om UKM, og fortell at fristen er til søndag.

Påmeldingsfristen er 5.mars og påmeldingsskjema finner du her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer