Åttitallsfest i kultursalen

I juni skal Ole Evenrud, Marianne Pentha, May Kristin Krispersen og Frode Vassel løfte taket i kultursalen med åttitallsslagere i sommershowet Jorda rundt på 80-tallet..igjen.

Billettsalget taler sitt tydelige språk: Haldenserne digger åttitallet, og de digger Ole Evenruds sommershow. Premieren på Jorda rundt på 80-tallet i Brygga kultursal er allerede utsolgt, og nå gjør haldenserne reale innhogg på Ticketmaster i de fire forestillingene som følger også.

Ole Evenrud bestemte seg for å trekke seg ut av Allsang på Grensen etter 2018-sesongen. Tanken på å gjøre et sommershow på kultursalen igjen dukka fort opp. Ole har vært med og arrangert sommershow før, og han har stått både bak og på scenen. Jorda rundt på 80-tallet har gått i kultursalen før, for fulle saler.

-Vi spilte 12 forestillinger med Jorda rundt på 80-tallet i 2010 og solgte 3000 billetter, forteller Ole. Det var en knallsuksess.

I år er Jorda rundt på 80-tallet tilbake, og på scenen skal det stå fire eminente solister. Marianne Pentha og Frode Vassel har nettopp koret i Eurovision songcontest i Tel Aviv. Oskar Øiestad gikk videre til finalen i The Voice, som går av stabelen lørdag 31. mai. Den siste solisten er May Kristin Krispersen, som har stått på Allsang-scenen flere ganger. Ole er gjesteartist og konferansier, og byr på noen av sine egne åttitallshits. Han er veldig fornøyd med de sangerne og musikerne de har samlet sammen til showet.

-Gutta i bandet er utrolig gode musikere, forteller Ole, dette er folk jeg har spilt med lenge og som lager bra trøkk. Solistene har vi plukka fra øverste hylle, det er en fryd i seg selv å høre dem synge.

Ole Evenrud er fornøyd med både band og artister han har hanket inn til årets sommershow på Brygga kultursal.

Bandet består av Jon Willy Rydningen på tangenter, Tor Hauge på trommer, Mats Johanson på gitar og Dag Anders Sandell på bass. Jorda rundt på 80-tallet..igjen blir en musikalsk rundreise. Med fly.

-Vi skal gjøre mye ut av den reisegreia, forteller Ole. Det blir flyvertinner og midtganger, mellomlanding og tax free i pausen. Vi skal blant annet reise til USA, til England og så må vi jo innom Sverige så klart.

Og du skal synge egne låter eller?

-Jeg skal gjøre en liten bukett, ler Ole. Det er jo åttitallet vi snakker om, jeg hadde jo noen hits da.

Hvis alt går som forventet kan det hende åttitallsfesten returnerer til Halden også i somrene som kommer.

-Dette er ren glede, det blir to timer med hits, fyrverkeri og refrenger du kan synge med på. Her skal folk komme og kose seg i to timer, og når det er over så skal de si: Er det ferdig alt? Vi håper dette blir en tradisjon som kan gå i mange år fremover.

Har du tenkt deg på årets sommershow? Da bør du sikre deg billetter nå, for billettsalget går unna! Billetter finner du her.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer