Tips til helgen

Denne maihelgen kan du gå på seks konserter i Halden! Men det er ikke det eneste som skjer, se bare her: 

Fredag kveld spilles det tre konserter i Halden sentrum. Første konsert ut er det punkbandet Norsk Råkk som står for, de går på scenen på Siste Reis klokka 20.

På Athletic Sound i Tordenskjoldsgate er det klart for konsert nummer sju i konsertserien Athletic Live klokka ni. Denne gangen er det jazz-septetten Megalodon Collective som dukker opp for å spille jazz for haldenserne.

Klokka ni går det blodferske haldenbandet Walker House på scenen på Kongens Brygge for å holde releasekonsert for det nyslupne, selvtitulerte albumet Walker House.

Lørdag

På lørdag kan du starte dagen med å stikke ut til Gamle Svinesundsvei 158 og se om du finner noe fint på Fredriksten Bryteklubbs Loppemarked. Loppemarkedet starter klokka 11 og holder åpent til klokka 16. Kanskje finner du en skatt?

I klatreparken arrangerer de Vikingdager lørdag og søndag denne helgen! Vikingene inntar parken og slår leir, kanskje får dere se en ekte vikingkamp også! Vikingleiren er åpen mellom 10 og 17.

Et ikke helt sjødyktig vikingskip i klatreparken. Foto: Klatreparken.

På lørdag er det fylkesstevne for Østfold sangerforbund, og i år er det Halden Damekor som inviterer til stevne i Halden. Det betyr at du kan gå og se 11 østfoldkor synge i Immanuels kirke og Brygga kultursal. Klokka 13 går korene i prosesjon fra kultursalen, opp på nordsiden og ned til sydsiden igjen med tre Halden-korps som følge på veien!

Klokka seks starter lørdagskonsert nummer to i Halden, og den finner sted på Høna! Dit kommer nemlig Buhre for å spille amerikana/folk for haldenserne klokka 18. Den som kommer på Buhre-konserten får også høre Malin Möller spille og synge. Dobbel glede altså.

Lørdag kveld kommer haldenvennen Chip Taylor tilbake til Bryggerhuset for å synge sammen med en annen haldenvenn; Paal Flaata. Denne konserten er utsolgt, så bedre lykke neste gang! Alternativt kan man slå seg ned på bordene utenfor Bryggerhuset og håpe det kan dryppe litt på klokkeren.

Lørdagens tredje konsert starter på Kongens Brygge klokka 20.30. Da rigger Bakersfield seg til for å synge og spille Buck Owens for glade Kongens-gjester utover kvelden.

Søndag

På søndag skal Turgruppa TFL ut på fløtervandring i Ertemarka! Svein Syversen blir med for å fortelle om arbeiderhistorie fra fløtingen i Hellesåa fra Holvannet til Store Erte. Avgang fra skianlegget på Ertemoen klokken 10.

På søndag kan du gå og se Kvik spille mot Egersund på Halden stadion! Kampen begynner klokka 14.

God gjørehelg!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer