Åtte tips til helgen

Denne helgen har et veldig variert tilbud på kulturfronten. Det er noe for både store og små, inne og utendørs. God helg!
Foto toppbilde: Robert Løwengreen

Boklansering
Fredag lanseres boken ”Leas blogg” av Brit Rakeng på Køhn Libris.

Slippfest
Fredag kveld inviterer Cousin Amy til slippfest på Siste Reis.

Østfold World Tour
Martin Beyer-Olsen fra Rakkestad vant prisen for beste mannlige tv-komiker i 2015, og tar nå med seg et knippe gode venner på Østfold World Tour. Med seg har han Lars Berrum, Jonis Josef og Morten Ramm.

Country og viserock på Bryggerhuset
Fredag kveld blir det country på Bryggerhuset med Ottar ”Big hand” Johansen. Lørdag er det release for den nye plata, Drømmevakt, med Frank Skovrand.

Julemarked
Lørdag og søndag er det Julemarked på Fredriksten festning. Et tradisjonsrikt arrangement med mange spennende utstillere, hyggelig underholdning og julestemning i historiske omgivelser.

Dirty Dancing i kultursalen
Lørdag kveld tar et profesjonelt britisk ensemble med deg tilbake til 80-tallets store filmsuksess Dirty Dancing. De lover ” en kveld med hete dansescener, forførende sang og masse nostalgi. “

Big Time på Fredriksten kro
Haldenbandet Big Time skal lørdag kveld rocke inn jula på Fredriksten Kro.

Teskjekjerringas julestri
Søndag ettermiddag inviterer Brygga Kultursal deg til å ta turen inn i Prøysens univers sammen med Teskjekjerringa. Forestillingen har fått gode kritikker og er basert på Prøysens sanger.

Kommentarer

kommentarer