Athletic Live #4

Fredag 22. mars inviterer Athletic Sound til ny konsert i konsertserien Athletic Live!

Fra fortroppen av den nye bølgen av nordisk jazz har vi Wako, en av de mest dynamiske og innovative gruppene på dagens jazzscene. Med omfattende turnévirksomhet siden 2015, har de finslipt deres konsertopptredener, bygget en solid fanskare og høstet anerkjennelse fra kritikere nær og fjern. Ifølge Mike Collins (London Jazz News – UK) besitter de “et meget personlig og distinkt sound”, og lager musikk som “kan smelte selv det mørkeste hjerte” (Bird is the Worm – USA).

Wako, anno 2015:

Wako har tatt deres stadig utviklende musikalitet og kreativitet med rundt Europa, og gjengitt deres musikk live både som kvartett, sammen med strykerne i Oslo Strings og sammen med trompetvirtuos Arve Henriksen. Musikkens omfang er alltid nøye justert til publikum, miljø og musikalsk materiale, hvilket betyr at konsertene ikke kun er superlative, men også unike opplevelser. Kort fortalt er Wako en av de mest imponerende unge livegruppene i dag, hvilket signaliserer en sunn fremtid for Norsk jazz.

Individuelt er musikerne også å se i prosjekter som spellemannsvinner Hegge, spellemannsnominerte Megalodon Collective, Espen Berg trio (NTNU Ambassadør 2016), Kjetil Mulelid Trio, The Fjords, Kjemilie og Trondheim Jazzorkester med Chick Corea.

Wako er

Kjetil André Mulelid – piano
Martin Myhre Olsen – saksofon
Bárður Reinert Poulsen – kontrabass
Simon Olderskog Albertsen – trommer

Dørene åpner 20.00
Konsertstart 21.00
CC: 150

Grensen Burgerbar står for servering

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer