Ta deg en tur på kino

Lørdag tok KanDusi turen til Alladin kino for å se haldenpremieren for dokumentarfilmen Jeg ser deg

Jeg ser deg handler om Michael Winger, som bruker sin intuisjon til å hjelpe familier å lete etter savnede personer.

Michael Winger er for mange av oss kjent som klarsynt i tv serien Åndenes makt. Han ble kjent i 2011 da han vant Jakten på den 6. sans. Michael Winger har han skrevet fire bøker og jobber blant annet som spirituell lærer.

Dokumentaren Jeg ser deg er en nær og sterk film som viser både opp-og nedturer ved Michael Wingers arbeid. Det å lete etter savnede personer er noe han gjør gratis, og han har hjulpet mange familier å finne sine kjære- blant annet også her i nærmiljøet i Aremark.

Jeg ser deg viser også hvordan media og omverden mange ganger er skeptiske til det å bruke intuisjon, og hvordan Michael Winger møter ganske hard motstand. Winger var selv til stede på Alladin kino lørdag, og etter filmen tok han seg tid til å svare på spørsmål og få tilbakemeldinger fra kinofilmens gjester. Haldenserne var veldig positive til filmen.
Produsent Anders Graham og Michael Winger svarte på spørsmål fra salen etter filmen.
Vi spurte Michael om opplevelsene rundt filmen og om tilbakemeldingene han har fått.

-Jeg har bare fått hyggelige tilbakemeldinger fra de som har sett filmen, forteller Michael.

Michael er glad og ydmyk for at filmen vises på kino.

-I går kom det 900 personer for å se filmen i Oslo, forteller han, og det var stående applaus etter filmen. Jeg er utrolig takknemlig for alle dem som følger meg og fremsnakker dette viktige temaet.

Filmen Jeg ser deg spilles på Aladdin kino hele neste uke, billetter og informasjon finner du på Aladdin kinos hjemmeside.

 

Kommentarer

kommentarer