Acres Wild på Bryggerhuset

Førstkommende fredag kommer Acres Wild til Bryggerhuset. I mai slipper de album, og de har allerede nå sluppet en smakebit. Låta Line of Sight har fått gode tilbakemeldinger.

Vi har tidligere skrevet om den Oslo-baserte gruppa Acres Wild med haldenser Simen Følstad Nilsen. De beskriver Halden som  ”sitt andre hjem”, og gleder seg til konserten på Bryggerhuset.
– Vi har nylig spilt inn EP på Rockehuset, og nå kommer vi tilbake til Halden på fredag. Det blir bra, sier Magnus Askjer Lefsaker.

Bandet består av Mads Frøystadvåg Skovdahl, Espen Skretteberg, Magnus Askjer Lefsaker, Even Ziesler Andenæs og Simen Følstad Nilsen.
I et forsøk på å beskrive hva slags musikk de spiller, er svaret jangle-indie-power-pop, et sted mellom teenage fanclub og R.E.M.

– Line of Sight er en gitardrevet westcoast-inspirert låt som leder til minner fra varm sommerbris, forelskelse uten bekymringer og er en tolkning av hvordan synsvinkelen former oppfattelsen. At situasjonen man er i former det man ser, forklarer Lefsaker.

– » Jenta i låta ” var verdens beste for meg i en måned, til jeg innså at hun egentlig bare var kjedelig. Som i tekstlinja: In february she`s a fairy, in april she`s just one who`s climbing high.“

Acres Wild spiller på Bryggerhuset fredag 4.mars kl. 22.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer