32 timers reisevei til Tons of Rock

Det er ikke bare artistene som kommer langveis fra til Tons ofRock. Det finnes også gjester som har tilbrakt flere timer i fly og bil for å delta på årets festival. Vi slo av en prat med en av disse.
Foto: fra venstre Knut Sømoe, John Eidar Simensen, Kris Baldry, Sizarta Sarshar

 Jeg reiste i 32 timer for å komme hit, forteller Kris Baldry.
Baldry kommer fra Melbourne i Australia. Denne helgen har han imidlertid tatt turen til Fredriksten Festning for å være med på Tons of Rock.

 Jeg tok flyet fra Melbourne til Hamburg, og kjørte bil derfra til Halden. Uten noen pauser. Bare rett fra flyplassen og rett hit.
– Jeg er her først og fremst for å se Black Sabbath og Alice Cooper, men også Behemoth og Amon Amarth.

Baldry forteller at dette er hans første gang på Tons of Rock, men at han har besøkt Halden tidligere.
– Dette er den andre gangen jeg besøker Halden. Jeg var her for to år siden, og deltok på Grensetreff. Jeg bor hos Jon (bilde) mens jeg er her. Vi møttes for to år siden på WackenOpen Air i Tyskland. Jeg skal reise dit i år også, i august. Før det skal jeg besøke slektninger i Østerrike, Danmark og Nederland. Jeg skal plukke opp foreldene mine på flyplassen på tirsdag, det er deres første tur til Europa. Vi skal kjøre rundt, hilse på familie og se på landskapet.

Kommentarer

kommentarer