What the Hell

Velkommen til ny utstilling i Kvartetten visningsrom. Utstillingen vises i fire av Tungegårdens vinduer, de som vender ut mot bybrua og krysset mellom Svenskegata og Storgata. Utstillingene oppleves fra gateplan, og det er montert en QR kode til venstre for vinduene der kan man finne  informasjon om kunstneren. Takk til Kunstgården som lar oss bruke vinduene, så vi kan fortsette å vise samtidskunst til folk i Halden – døgnet rundt.

Månedens kunstnere: Lars Paalgård og Dirkjan van der Linde

Tittel: What the Hell, Paalgard & Linde

Kunstnerne Lars Paalgård og Dirkjan van der Linde beskriver utstillingen i Kvartetten som to utstillinger med samme idegrunnlag. Den består av to tekster – hvor noe er likt, og noe ulikt. Teksten til Dirkjan er på engelsk, og Lars sin tekst er på norsk. Begge kunstnerne har tilknytning til Halden, da de har atelier på Spinneriet i Tistedal.

Lars Paalgård er en profilert og mangfoldig kunstner, han har sin utdannelse fra kunstakademi i Norge og Nederland. Han har vist arbeider og hatt prosjekter på en rekke kjente utstillingssteder som Vestfossen, Kunstneres hus og F15. Han har gitt ut en del publikasjoner og er innkjøpt av Nasjonalgalleriet, samt har hatt flere offentlige utsmykninger og undervisningsoppdrag.

Dirkjan van der Linde kommer opprinnelig fra Nederland og har sin kunstneriske utdannelse fra akademi i Nederland og Oslo. Han bor og arbeider i Norge –  han er også en spennende kunstner med mye aktivitet, og har blant annet vist sine arbeider på på Galleri Riis, Stenersen Museet og F15.

        What the Hell

Dirkjan van der Linde  &  Lars Paalgard

Words substitute other words, to soften or hide their blunt meaning.

The Victorian author has nothing to do with it.

«I cannot tell what the dickens his name is….» (Shakespeare ca.1592)

If this work is a statement, where does it start and where does it end?

Kvartetten Visningsrom

Storgata 9, Halden, Norway.

Utstillingen vises fra  04.12.21 til og med 05.01.22, alle dager – hele døgnet

Vi ønsker velkommen til  åpning lørdag 04.12.21 kl 13.00

Kvartetten består av fem profesjonelle kunstnere fra Halden: Maja Sjøstrøm, Thomas Pedersen, Trond Arne Vangen, Øivind Koppang Eriksen og Elise Jarem.

Kommentarer

kommentarer