Tips til helgen

Denne adventshelgen kan du gå og se Nøtteknekkeren med Juleselskapet, eller gå på Juleshow i kultursalen, eller på julemesse med Halden Husflidslag. Eller alternativt alt sammen! Se hva som skjer i helgen her: 

Fredag

Denne helgen spilles de to siste forestillingene av musikalen Nøtteknekkeren med Juleselskapet i Fredrikshalds Teater! Det er fremdeles billetter til fredagsforestillingen (klokka 18), men her går det unna – så raska på!

Halvannen time senere, kun et par kvartaler unna, blir det Brahms Festaften med haldensk vri på Vannvogna Konsert og Kunsthall. Der kan du også beskue en utstilling med Anders Aabels fotografier og Knut Andre Vikshålands malerier.

Lørdag

Anne Sofie «Drawingtruelife» Heidenberg har fremdeles sine bilder hengende på Showroom 13 i gågata! Det er mange fine bilder til salgs.

Etterpå kan du gå inn døra hos naboen, for i Veslefrikks lokaler setter Ylva og Martin opp eventyrteaterforestillingen Den vesle bygda som glemte at det var jul. Den starter 11.

De flinke damene i Halden husflidslag åpner dørene for nok en lørdag med Julemesse sine lokaler i Svenskegata klokka 11. Åpent til 15!

Det er andre helg for Fellesutstillingen på Kunstgården! Utstillingen er åpen mellom 11 og 16. Og utenfor Kunstgården inviterer Kvartetten visningsrom til vernissage klokka 13 for ny vindusutstilling i de fire store vinduene som vender ned mot sydsiden!

På Galleri Rød ønsker de velkommen til nok en Salgsutstilling av Ari Behns trykk lørdag mellom 12 og 16. Herregårdskafeen er åpen!

Siste sjanse for de som vil se årets Juleselskapet-oppsetning: Nøtteknekkeren starter klokka 15. Kjenn din besøkelsestid!

På Brygga kultursal inviteres det til Juleshow med Øivind Bluck, Tor Endresen og Reidun Sæther lørdag kveld! Forestillingen starter 18!

Søndag

Også på søndag kan du beskue Fellesutstillingen på Kunstgården mellom 11 -16.

Det samme gjelder salgsutstilling av Ari Behns trykk på Galleri Rød, men den er åpen mellom 12 og 16. Før – eller etterpå – kan du få deg en kopp kaffe og litt mat på Herregårdskafeen.

Venåshytta er åpen for den som vil gå seg en tur på søndag! Her selges det vafler, purker, kaffe, brus og kakao mellom 11 og 15.

Kommentarer

kommentarer