Vil du spille i musikalen Løvenes Konge?

Unge, lovende teaterspirer har mye å velge mellom i Halden for tiden og Veslefrikk er en av aktørene med flest aktiviteter. Nå inviterer de til audition for roller i musikalen Løvenes Konge. 

Løvenes Konge er en av de mest kjente filmene i Disney-universet. Den ble utgitt i 1994 og siden den gangen har den overlevd som både film, teateroppsetninger, musikaler og i utallige varianter i lekebutikken.
I november er det klart for at haldenserne skal få oppleve musikalen på Fredrikshald teater.

Eieren av Veslefrikk Kultur- og teaterverksted, Monia Berger, gleder seg til å sette opp stykket.
– Vi satte opp Løvenes Konge på teateret sist i 2012. Det er en av de flotteste forestillingene vi har gjort og det har hele tiden vært et mål å sette den opp igjen. Nå har vi fått støtte fra Sparebankstiftelsen og dermed blir det mulig å gjøre det i november, forteller Monia.

8. april inviterer hun til audition og det er mange forskjellige roller som skal besettes.
– I rollene som Simba og Nala ønsker vi både barn og ungdommer eller voksne. Så har vi rollene som Pumbaa og Timon som passer for ungdommer i alderen 13 til 20 år, forklarer hun. Hele rollelisten ligger på denne siden.
På audition må man prøvesynge for den rollen man ønsker og man får på forhånd tilsendt teksten.

– Det er en fantastisk musikal med flotte kostymer, sang, musikk og dansenummer. Jeg oppfordrer alle gutter og jenter i alle aldre til å melde seg på audition, sier Monia.

Les mer om audition her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer