– Vi ordner hygge

Førstkommende lørdag frister H2H og Sponvika Vertshus med 12 timer aktiviteter for barn og musikk for små og store. Alle inntektene skal selvfølgelig gå til H2H.

Tom Andreassen har i lengre tid gjort seg bemerket i Halden med arbeidet han gjør sammen med samarbeidspartnerne sine i H2H. Denne gangen er det Haakon Selmer Olsen som inviterte Tom til å bruke Vertshuset i Sponvika til et arrangement.
– Det er første gangen vi samarbeider med H2H. Jeg har fulgt med på det de gjør en stund, og det er trist å høre når Tom forteller om skjebnene han møter, så derfor vil vi være med å bidra til at flere kan få det bra, forteller Haakon Selmer Olsen i Sponvika Vertshus.
– Vi ordner hygge, så håper vi det kommer mange som legger en ”slant i kassa”.

To av de som skal være med å fargelegge dagen i Sponvika er Frank Skovrand og Malin Möller. Begge er godt etablerte i Haldens kulturliv, og gleder seg til å bidra for H2H.

– Jeg ble veldig glad når Toms datter, Rebekka, spurte meg om jeg ville være med på arrangementet i Sponvika. Det kjennes veldig bra å få være med å bidra for en god sak, forteller Malin. Hun skal spille noen egne låter og noen coverlåter.

Frank Skovrand satser på at de kommer til å skape god stemning som inspirerer folk til å gi til H2H.
– Bare det å få lov til å være en bitteliten del av den fantastiske jobben Tom og H2H legger ned gjør det veldig enkelt å si ja til å stille opp i Sponvika. Jeg gleder meg til en veldig hyggelig kveld!

Hovedpersonen selv, Tom Andreassen, er ydmyk ovenfor initiativet i Sponvika og rørt over responsen.
– Ideen kom fra Haakon på Sponvika Vertshus, og vi kan gjennomføre takket være alle som stiller opp på lørdag. Det blir show for barna med Thoris Supergutt på dagtid, og på kvelden spiller flere lokale artister, forteller han.
– Pengene som kommer inn på lørdag vil fordeles mellom tre fattige familier som stort sett ikke har til mat på bordet engang.

Arrangementet starter lørdag 20.august kl. 11.

Vil du vite mer om H2H kan du besøke facebooksiden deres her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer