– Vi har satt Halden på kartet

Grensetreffet har de siste årene markert seg som et av de største og mest synlige arrangementene i Halden. Fra 10. til 14.august blir det amerikanske biler, damer i 50-tallskjoler og mannfolk (og noen kvinnfolk) med olje på henda i bybildet.

Bilsport Classic Grensetreff, bedre kjent som Grensetreffet, arrangeres av Street & Cruisin’ Club Halden. Leder i klubben, Nils-Petter Nilsen, forteller at de er godt i rute med årets planlegging.
– Vi holder på å planlegge gjennom hele året i større eller mindre skala, men fra nå av og fremover blir det mer fokus på dette.  Arrangementet blir i stor grad slik som tidligere, det kan hende vi får til noe mer for damene, forteller han.
De har allerede luftet interessen for Burlesk-kurs, og fra før har de konkurransen Miss Fuzzy Dize Pin Up Contest og Ladies night.

11866256_10153445824377534_6655421008417672196_n
Foto: Rune Gråbein Svendsen

En stor del av arrangementet er på Fisketorget og på Fredriksten festning, men de ønsker å bruke andre steder i byen også.
– Vi ønsker å bruke gågata, men i år blir det med merketreff i stedet for en vanlig bilutstilling. I gågata blir det Corvetteklubben og i Busterudparken skal Camaroklubben lage liv og røre, sier Nilsen.

Som før ligger det an til Veng Burn Out Show på torsdagen, konserter på fredag og lørdag og treff i festningen på søndag. De aller fleste arrangementene og aktivitetene de har er gratis.
– Vi har satt Halden på kartet med det mange kaller ”Norges beste treff”. I våre kretser er Halden amcar-hovedstaden, avslutter Nilsen.

Vil du vite mer om Grensetreffet, kan du følge dem via facebooksiden. Der legger de ut oppdateringer og nyheter.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer