Verdier for hundre tusen kroner er stjålet

Tom Andreassen er en person mange haldensere er på fornavn med. Han driver organisasjonen H2H og har fotostudio på Isebakke. Tidligere i uken oppdaget han at det har vært innbrudd i studioet og nå etterlyser han kamerautstyr for drøye hundre tusen kroner. 

Vi har vært i kontakt med Tom Andreassen i løpet av helgen og han er oppgitt og frustrert over innbruddet i studio. Det er rett og slett mye og verdifullt utstyr som er borte. Nå vil han gjerne dele detaljer om hva som er stjålet slik at andre kan være obs hvis de får tilbud om å kjøpe kamerautstyr eller de ser det legges ut utstyr på salgs-sider på nettet.

Vi gjengir meldingen fra Tom i sin helhet:
1 stappfull kamerabag, 1 trillekoffert, stativ ledlamper og noe verktøy er borte. I tillegg til masse småutstyr er det viktigste ett Kamerahus av typen Nikon D800 med vertikal grep, dette har serie nummer 6101387. Ett objektiv av typen Nikon 24-70 f 2,8 med serie nr 804645 samt et objektiv av typen Nikon 70-200 f 2,8 med serie nr 20265777. Kun dette utstyret har en verdi på 49 598 kroner.  

Den totale verdien på alt som er stjålet inkludert verktøyet er 105 502 kroner. 
Verktøy og småutstyr som filtere til kamera, utløsere og lysmåler etc kan være vanskelig å spore. Men selve kamerautstyret som er registrert med serienummer kan spores.
Vet du noe om dette så ta kontakt med politiet eller Tom Andreassen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer