Verdensdagen for psykisk helse markeres på St. Joseph

Onsdag 13. oktober markeres Verdensdagen for psykisk helse på St Joseph i Busterudgata 3. 

– I år har vi vært så heldige å få til et fyldig program for markeringen av Verdensdagen for psykisk helse, forteller vernepleier ved aktivitetssenteret på St. Joseph, Nils Otto Økern-Klevmo. Tema i år er «Livet under og etter en pandemi»Vær oppmerksom! Vær til stede! Følg opp!

St. Joseph samarbeider med Halden Frivilligsentral (ved «Angstringen» og organisasjonen «Leve»), Haldenklinikken (Ved TSB), samt Kirkens Bymisjon (Ved Trond Henriksen) og Høgskolen i Østfold om å markere dagen på forskjellige vis og ulike datoer.

– Vi har vært så heldige å få låne scene og utstyr av H2H ved Tom Andreassen, forteller Nils Otto. Scenen rigges til foran hovedinngangen på St Joseph. I tillegg har vi fått låne telt til lydutstyr fra Halden Røde kors.

I tillegg til programmet (vist nedenfor) er det åpent på senteret med visning av ulike aktivitetsrom og servering av pølser og vafler.

– Brukere og ansatte ønsker dermed alle hjertelig velkommen til Enhet rus og psykisk helse på St Joseph i Busterudgata 3, avslutter Nils Otto.

Illustrasjon: Verdensdagen.no

Kommentarer

kommentarer