Utstilling i Halden Kunstforening 23.03. – 07.04.

I forbindelse med påsken arrangerer Kunstforeningen en utstilling med Per Jonas Lindstrøm på Kulturhuset i Halden

«Homo Ludens/ordløs poesi»

Billedkunstner Per Jonas Lindstrøm

har sitt virke i Oslo og Tistedal. I tillegg til kunstbøker arbeider han med maleri, collage og assemblage. Han har holdt bokverksteder på biblioteker i hele landet, og de siste 7 årene har han gjestet Litteraturfestivalen på Lillehammer med verkstedet sitt. Per Jonas har sin utdannelse fra bl.a. Kunstakademiet i Trondheim, og han har en imponerende CV. Han har bl.a. deltatt på høstutstillingen flere ganger og utført flere utsmykninger på skoler og sykehus

På utstillingen vises ulike collage-serier på papir fra årene 2024, 2023 og 2020 og håndlagede bøker. Bøkene er dels egentilvirkede, samt bøker av barn som har deltatt på workshops. Per Jonas Lindström har som målsetting at kunstprosjektet på Kulturhuset i Halden utvikler seg gjennom hele utstillingsperioden. Publikum, barn, unge og voksne inviteres til å delta i bok-, collage- og assemblage workshops.

På verksted med bokkunstneren får du binde din egen bok og fylle den med innhold. Verkstedet passer for alle, men små barn må være i følge med voksne.

Påmelding: perjonasl@gmail.com

Utstillingsåpning  er lørdag 23.03.24 kl 13

Velkommen!


 

 

Kommentarer

kommentarer