Trommer, tull og trylling

Søndag inviterer Halden Drum Corps juniorgruppe barn og voksne til gratis show med tromming og trylling i skolegården på Øberg skole!

Søndag klokka 15 rigger juniortrommerne seg til utenfor sine øvingslokaler på gamle Øberg skole for å lage show med både tromming, tull og trylling. Trommegeneral Vidar Eilertsen gleder seg til å lage show med juniorkorpset. Men de er ikke alene på søndag!

– Med oss har vi tryllekunstner, moromann, buktaler og altmuligmann – Håkon Esplo! Håkon er utdannet musiker, og en særdeles dyktig sådan, men han er også tryllekunstner.

Håkon Esplo har laget mange barneshow for skolekorps, og reist rundt i Norge med det. På søndag kommer han altså til Halden, og han har med seg en venn:

– Jeg ringte Håkon og spurte om vi skulle gjøre noe med trommer sammen, forteller Vidar. Han var selvfølgelig positiv med én gang. Håkon har laget noen veldig morsomme eventyr, og vi i trommekorpset skal lage lyder og effekter til fortellingen hans.

Hva bruker dere da, for å lage effekter og lyder?

– Der finner du det meste egentlig. Vi bruker ulike fløyter, gammeldagse tuter. Vi bruker plastrør, bøtter og tønner, men også trommene våre selvfølgelig.

Det er gratis inngang til showet, og ingen påmelding påkrevd.

– Vi håper det kommer mange barn på søndag, sier Vidar. Det blir jo både eventyr, buktaling og trylling. I tillegg får dere høre juniorkorpset spille alene, også på ting de ikke har spilt med før. Basketballer blant annet. Det blir kjempegøy!

Ta med deg unga og kom på Øberg skole søndag klokken 15 da vel!

Forestillingen varer cirka en time.

 

 

 


 

 

 

Kommentarer

kommentarer