Tolv tips til helgen

Denne helgen er det et bredt utvalg av arrangementer i Halden. Her er det noe for både små og store!
Toppbilde: Jul på Rød 

Folk og røvere på Fredrikshald teater
Fredag kveld har Veslefrikk teater- og kulturverksted premiere på Folk og Røvere i Kardemomme by. Forestillingen spilles denne helgen og neste helg.

Julemarked
Denne helgen er det julemarked/julemesse hos Halden Sanitetsforening og Frelsesarmeen i Tistedal.

Konsert i Brygga kultursal
Fredag kveld gjester Violet Road Brygga kultursal. Denne konserten blir turnéavslutningen for dem og de lover fullt trøkk!

Konsert på Feelgood
Det er flere som har turnéavslutning denne helgen. Fredag kveld spiller Göttemia og Freedumb hos Feelgood. Det er ingen grunn til å tro at det vil bli mindre trøkk der!

Quiz på Bryggerhuset
Da er den siste fredagen i november kommet og det er tid for quiz på Bryggerhuset, tradisjonen tro. Så hvis du vil utfordre topplokket skikkelig med spørsmål om musikk og andre spennende tema bør du ta turen.

Juleveiåpning
Lørdag er det tid for den tradisjonelle Juleveiåpningen i Aremark! Det blir god stemning, god mat og besøk fra nissen.

Konsert på Mikrobryggeriet
Lørdag kveld får Halden mikrobryggeri besøk av jazzbandet Summer field band.

Konsert i Immanuels kirke
Årets julekonserter er i gang. Denne lørdagskvelden inviterer Trine Rein, Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen til julestemning i Immanuels kirke.

Konsert på Bryggerhuset
Lørdag kveld får haldenserne mulighet til å høre flere dyktige musikere på Bryggerhuset. Michael Weston King kommer fra Liverpool til Halden, mens haldenserne i Zandt Nok begynner å bli godt kjent for hjemmepublikummet.

Nissesteming hos Supersøndag
Søndag er det klart for årets siste utgave av SuperSøndag. Denne søndagen får de besøk av Nusse og Gluggen som skaper skikkelig julestemning for barna.

Nissene kommer til Ormtjern
Frister det med frisk luft og julestemning på søndag inviterer TTIF til Ormtjernhytta. Der kommer nissene på besøk og det selges både grøt og vafler på hytta.

Jul på Rød
Søndag kveld er det premiere for ”Jul på Rød”. Der leveres julemusikk under ledelse av Terje Støldal og Eva Denis. Med seg har de blant annet Anne Navestad, Håvard Dahle, Lise Backstrøm og Marius Granberg Rekstad.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer