Tips til helgen

Denne helgen kan du gå på rockekonsert, bokloppis, kunstutstilling, klesbyttedag, 90-tallsparty og forfattermøte for barn. Blant annet. Se oversikten over helgens happenings her: 

Fredag

Fredag er det nok plenty av Halloweenfester rundt omkring i Halden by, men på Reis må masker og gresskar vike for å gi plass til HUMLE, når de kommer for å spille fra sitt nyslupne album Alt er bra nå klokka 20.

På Bryggerhuset er det duka for en skikkelig rockefest når det nystarta coverbandet Sideshow dukker opp for å spille rockeskatter fra åttitallet og frem til nå. Konserten starter klokken 22.

Lørdag

Lørdag er den store kinodagen i Halden! Aladdin kino kjører halv pris på alle billetter hele lørdag. Sjekk hvilke filmer som går her!

Bibliotekarene ved Halden bibliotek har ryddet på kjeller og loft i biblioteket og funnet frem masse bøker som de skal selge på Bokloppemarked på lørdag! Bokloppis på biblioteket er åpent mellom 11-15. (Bokloppemarkedet er også åpent mandag 4/11: kl. 15-19 og tirsdag 5/11: kl. 11-15).

På Herregårdskaféen åpner Elisabeth Grimsrud, Lisa Anker-Rasch Strøm og Wenche Anker-Rasch sin Utstilling i Galleri Rød klokken 12. Det skal vises frem vakre plagg, og det blir salg av Elisabeth Grimsruds smykker og Wenche Anker-Rachs sømarbeider. Det blir fingermat fra Sebastian Engh på vernissagen klokken 12! Utstillingen er åpen til fire.

Har du noen klær du kunne tenke deg å bytte ut? Bli med på Klesbyttedag i Tisdærn da vel! Det blir bytting av klær mellom 12 og 14 i Kirkeveien 13.

Har du lyst på litt ekstra skrekk og gru på lørdag? Det blir virkelig skrekkelig lørdag kveld når Veslefrikk-gjengen inntar ganger, gjemmesteder og smug på Fredriksten festning utkledt som alle mulige skumle vesener med sin tradisjonelle skrekkvandring Skrekk og Gru…. Moahahahaaaa.

På Brygga kultursal kan du reise tilbake til nittitallet når 90’s Party kommer til Halden med DJ Howard, Snap og andre nittitallshelter lørdag kveld klokken 19.30. Finn frem Buffalo-skoa og magetoppen og kom!

Søndag

På søndag arrangerer Barnas turlag og Turgruppa TFL tippetrim med Ertemarka Rundt! Start ved Tistedalen Skianlegg mellom  kl.10.00 og kl.13.00.

Søndag klokken 13 åpner Halden bibliotek og Halden Litteraturforening dørene for Forfattermøte med barnebokforfatter Hanne Buch og illustratør Camilla Billett som skal snakke om boka Bestevenn på boks. Forfattermøtet varer til 14, og inngang er gratis.

Til jul går Fredrikshalds teaters egne Inger Ånnerød av med pensjon. I samarbeid med vokalgruppa Tres inviterer Tistedalen musikforening til en Hyllestkonsert for Inger i teateret søndag 3.  november klokken 18! Fint, ikke sant?

Vil du avslutte søndagen med ro i sjelen? Kanskje et gongbad på Namaste yogastudio kan være noe for deg? Gongbadet starter klokken 18! Les mer her!

gjørehelg!

 

Foto: Nina Roarsdatter Røsnæs.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer