Tilbyr kreativ møteplass på dagtid

Monia og Ylva åpner dørene til Veslefrikks lokaler i gågata for kreativt samvær på dagtid!

I sommer åpnet Monia og Ylva butikken Showroom 13 i gågata, der de selger klær, smykker, tilbehør, leker, godteri, malerier og mye annet. Nå åpner de dørene for aktivitet i nabolokalene også!

– Vi vet jo at mange unge og voksne går hjemme på dagtid, sier Monia, og det er jo mange ulike grunner til det. Og så har Veslefrikk dette rommet her, midt i gågata. Hva med å gjøre det til et kreativt samlingssted der folk kan møtes på dagtid?

Tanken er at folk tar med seg sine kreative sysler ned til gågata – være seg malesaker, strikketøy, tegnesaker eller sysaker – eller hva du nå måtte holde på med. Et rom for de kreative og sosiale!

– Sitter man hjemme alene med håndarbeidet sitt, blir det fort ensomt, sier Monia. Her kan man treffe andre som er i samme situasjon, og møte andre kreative sjeler. Kanskje kan deltagerne lære av hverandre? Vi tenker at vi kan utvikle tilbudet på sikt også, kanskje kan man få til et opplegg med kurs etter hvert. Hvem vet.

Monia føler det er viktig at folk som går hjemme har et tilbud der man kan samles og være sosial rundt en hobby.

– Problemet er jo at veldig mange fritidstilbud foregår på kveldstid, sier hun, og det er jo forståelig. Men det kan jo tenkes at det er mange der ute som trenger et tilbud på dagtid også!

Monia og Ylva håper mange vil benytte seg av tilbudet.

– Vi tenkte vi skulle prøve ut dette tilbudet i oktober, forteller Monia, og så får vi se hvordan det går, og om det er noen interesse for det. Kanskje vi kan få til et samarbeid med kommunen på sikt også?

Den kreative møteplassen vil holde åpent mandag, tirsdag og onsdag mellom 10 og 15.30. Man betaler hundre kroner per uke, eller femti kroner gangen.

Påmelding skjer til Monia på telefon 45293408.

– Ta med deg håndarbeidet ditt og kom! sier Monia. Jeg tror dette vil bli veldig koselig!

 

Kommentarer

kommentarer