The Hooters kommer til Brygga

Daglig leder i Brygga kultursal, Martin Gundersen, er mildt sagt begeistret over nyheten han lanserer tirsdag morgen.

Tilfeldigheter gjorde at han for en stund siden møtte Eric Bazilian i The Hooters på Koster.
– Vi ble sittende å prate noen timer, og nå kommer The Hooters til Brygga kultursal 3.august. De gjør en konsert i Norge, og det blir her i Halden, sier han.
Gundersen har vært Hooters-fan i mange år og det er ingen tvil om at dette er en drøm som blir virkelighet.
– Det er en helt fantastisk følelse å kunne lansere denne konserten. Jeg gleder meg stort til å oppleve bandet som har delt scene med alle de andre store som for eksempel U2, Bon Jovi og Peter Gabriel.

Billettene er sluppet, og Gundersen håper at haldenserne strømmer til billettluka.
– Dette er en unik mulighet til å oppleve et band som har en helt unik sound og et hav av hits.


Fakta om The Hooters:
The Hooters
slo igjennom med et brak I 1980 I Philadelphia. Den unike miksen av ska, reggae, rock n roll og mektig lys var et friskt pust og etablerte bandet som et av de aller største på vestkysten I USA og senere hele landet. I 1983 kom deres første plate “Amore” som inneholdt originalversjonen av dere aller største hit “ All you Zombies”.  Fra 1986 delte de scene med U2, The Police, Bryan Adams, Lou Reed og Peter Gabriel og I 1987 utga de suksessalbumet “One Way Home” som er en regelrett hitparade med “Johnny B”, “Satellite” “Karla with a K” og mange flere.

Grunnleggerne av bandet Rob Hyman og Eric Bazilian har skrevet låter for en rekke andre som Taj Mahal, Mick Jagger, Willie Nelson, John Bon Jovi, Robbie Williams, Cindy Lauper (“Time after Time”, nominert til en rekke Grammy Awards) og mange flere.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer