Spennende foredragsvår på Halden bibliotek

Våren 2020 kommer forskere fra Høgskolen i Østfold til Halden bibliotek for å fortelle om spennende temaer de forsker på.

Et nytt og spennende samarbeid mellom Høgskolen i Østfold (HiØ) og Viken fylkesbibliotek har tatt til! Denne våren vil forskere fra HiØ komme til Halden bibliotek med jevne mellomrom for å fortelle om temaer de forsker på.

Først ute er høgskolelektorene Marion Elisenberg og Camilla Häbler fra Norskseksjonen ved lærerutdanningen, HiØ med foredraget: Ord+bilde=sant. Bildebøker – en kilde til leselyst og læring.

Marion og Camilla gir en presentasjon av et utvalg bildebøker som på ulike måter tematiserer natur og barns naturerfaringer, klima og miljø, fattigdom og fordeling, forbruk og forurensning.

Foredraget holdes på Eventyrrommet i Halden bibliotek torsdag 27.februar kl. 12.00.

Biblioteket ønsker spesielt barnehageansatte velkommen!

Torsdag 12.mars kl. 19.00, Halden bibliotek, får vi vite: Kan musikk gjøre deg mer kreativ? Førsteamanuensis June Tolsby ved avdeling for ingeniørfag ved HiØ forteller oss hvordan musikk kan hindre utvikling av Alzheimer og hvordan hjernen kan trenes på 30 dager.

Førsteamanuensis June Tolsby ved avdeling for ingeniørfag på HiØ.

Torsdag 2.april kl. 19.00 kommer førstelektor Liv Anne Fossbråten, HiØ, til Halden bibliotek for å fortelle om at Kroppsspråket kan si mer enn tusen ord. Hva formidler vi i tillegg til det verbale språket? I et møte mellom mennesker er det mange elementer som er med på å avgjøre hva slags inntrykk personene får av hverandre.

Førstelektor ved HiØ, Liv Anne Fossbråten, skal snakke om kroppsspråk i sitt foredrag.

Følg Halden bibliotek på Facebook, eller sjekk ut nettsiden deres.

Kommentarer

kommentarer