Sommerparken med Verdensbro!

I Sommerparken på torsdag var det duket for ekte italiensk gateteater, nemlig den interaktive forestillingen KALABAZI fremført av den sveitsisk-spanske sirkusartisten Jessica Alpin, fra Studium Actoris.

Foto: Johannes Granseth
Foto: Johannes Granseth

Forestillingen handler om en ung eksentrisk og prikkete kvinne som i et spontant innfall bestemmer seg for å gifte seg. Men ikke med hvem som helst! For å finne en passende ektefelle arrangerer hun nemlig en kjærlighetskonkurranse blant publikum for å finne den perfekte ektefellen.To medlemmer fra publikum, Erik Skog og Linn Mari Husvik stilte sporty opp om å duellere om Jessicas hånd, resultatet ble en komisk og morsom forestilling full av improvisasjon og sykkelakrobatikk til masse latter fra publikum.

Foto: Johannes Granseth

Erik Skog gikk av med seieren til slutt og vant Jessicas hjerte til strålende applaus. I tillegg til en morsom forestilling kunne publikum kose seg med Formingsaktiviteter, få henna- og ansiktsmaling, få saft og popkorn, hilse på Disneymaskotter, gå på stylter og kjøre tråbil.

Foto: Johannes Granseth

Arbeidsprogram

På Sommerparken jobber hele 13 ungdommer som medarrangører. De jobber på de ulike stasjonene i tillegg til å stå for rigging og mye av underholdningen.

Foto: Johannes Granseth

Prosjektet er en del av arbeidsprogrammet til Verdensbro #ungkulturarbeider som har fått støtte av Gjensidigestiftelsen. Målet med dette prosjektet er å dele kunnskap med ungdom, gi de innsikt om kulturfeltet og bidra til å rekruttere nye kulturarbeidere og arrangører for framtida, sier Thomas Engebretsen som er ansvarlig for Sommerparken. Til daglig jobber Thomas som freelansmusiker og arrangør i Verdensbro.

Thomas Engebretsen. Foto: Johannes Granseth

Neste torsdag er siste Sommerparken for i år. I tillegg til de faste aktivitetene kommer Pride på Grensen for å ha buttonsverksted, det blir også mulighet til å male på steiner og en klovnete Viking kommer for å holde show!

I snitt har det vært 600 mennesker innom Sommerparken hver torsdag, har du ikke vært her ennå anbefaler jeg å ta turen! Sier Thomas entusiastisk.

Foto: Johannes Granseth.
Foto: Johannes Granseth
Foto: Johannes Granseth
Foto: Johannes Granseth
Foto: Johannes Granseth
Foto: Johannes Granseth

Les mer om Verdensbros arrangementer og alt du kan bli med på her:

https://www.verdensbro.no/arrangementer

 

 

Kommentarer

kommentarer