Sommerfest i regn og kuling

Wenche Erichsen og Frivilligsentralen hadde kanskje uflaks med valget av dag for sin årlige sommerfest, men kuling og regn satt ingen stopper for den gode stemningen i Violgata 14 i går.

– Det var kuling og regn, forteller Wenche Erichsen, men sommerfesten ble varm og god. Mange venner av frivilligsentralen og mange frivillige dukket opp. Om lag seksti totalt fikk oppleve fin musikk, deilig mat, flott diktopplesning og fantastiske mennesker som smilte, sang og sørget for godstemning. Sola var inne i kveld, mens regnet herja ute.

Folk ble plassert både inne i frivillighuset og ute i teltet for at det skulle bli plass til alle. Utover kvelden ble det bassengtilstander i teltet som de frivillige hadde satt opp i Frivilligsentralens bakgård, og flere mann måtte til for å holde igjen teltet da vinden truet med å ta det med seg.

-Men vi bare smilte til hverandre, forteller Wenche, vi lo med hverandre, og vi spiste masse jordbær. Manolis hadde laget deilig gresk salat og kjøttboller i tomatsaus. Det var trangt inne og under teltet, men det var koselig. Det var litt høstmørkt, men kjempegod stemning. Alle bidro til en nydelig kveld.

Lise Kolsrud leste høyt fra sin andre diktsamling på sommerfesten i går.
Signe Cathrine Johansen ble kåret til månedens frivillig for mai måned, og fikk en blomst til takk.
Celine Sva Goperød trør til på sommerfesten. Celine er frivillig og til stor hjelp for Wenche på huset.
En glad gjeng på sommerfesten sørget for sol i sinn og sol i hjerte.
Så glad er vi, så glad er vi… Olav Kolstad , til høyre er medlem av frivilligsentralens styre. Per Hvamstad er vara i styret.

Alle foto: Wenche Erichsen

Kommentarer

kommentarer