Spennende utflukter for alle

Det nærmer seg Tons of Rock, og Halden Turist har planlagt mange spennende utflukter for festivaldagene. Men man trenger absolutt ikke å være turist for å dra på utfluktene, haldensere kan også kjøpe disse opplevelsespakkene. Hva med et rockecruise for eksempel? Eller frisbeegolf? Les mer her:

Arrangementsbyen Halden har mye å tilby! I flere år har mange gjort mye spennende for lokalbefolkningen og tilreisende under store arrangementer – i år har Halden Turist samlet noen av dem:

Det blir utflukter for alle som ønsker å oppleve noe ekstra moro under store arrangementer i byen – både for haldensere og besøkende!

Video: Stein Johnsen.

-Alle disse utfluktene er pakker, forteller turistsjef Liv Lindskog. Det er forskjellig hva som er inkludert i pakkene, folk må gå inn på nettsidene våre og se hva det inneholder. Nå prøver vi dette på årets Tons of Rock, så det blir en slags pilot for oss. Hvis det blir en suksess viderefører vi det.

Utfluktene for årets Tons of Rock- dager er lagt ut!

Alle utfluktene inkluderer guide og lunsj, og transport der det kreves – Halden Taxi har pick-up både på festivalens taxiholdeplass og ved Kongens Brygge.

Årets glade utflukter er:

  • RIB til lands og til vanns
  • Klatretur – Klatring på Grensen
  • Rocke-cruise på Haldenkanalen
  • Padletur i Haldenkanalen
  • Frisbeegolf i skogen på Østgaard
  • Guiding i Fredriksten museum og Rockelunsj i Kongshallene – Ny utstilling åpner i museet 1.juni. Det store Fallet.
  • Omvisning og lunsj på Fredriksten festning (på grunn av festivalens sikkerhetsrutiner krever denne utflukten festivalbånd.

Begge videoer: Stein Johnsen.

Mer informasjon finner du på Halden Turists hjemmesider!

Forsidefoto: Ribb Østfold

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer