Selger Den Gamle kommandant

Den Gamle Kommandant AS er lagt ut for salg. Slik lyder meldingen Dag Brandth og Adrian Plaskett la ut på sin Facebookside for en time siden:

Vi har på de 18 mnd vi hittils har drevet hatt en særs hyggelig opplevelse. Kaféen har hatt økende besøk og omsetning, og tilbakemeldingene har vært flotte. For oss har det handlet om å ivareta atmosfæren og konseptet Marita Rognøy skapte i sin tid, og ivektlegge den spesielle opplevelsen, og det lille ekstra. Det føler vi at vi har lykkes med.

Den Gamle Kommandant byr på et stort potensiale, og det er vår tidsbegrensning (pga andre jobber, studier og også helserelaterte årsaker) som har gjort at vi ikke har kunnet utnytte dette potensialet som ligger der i forh til lukkede selskaper og eventer. Her er det kun fantasien som stopper oss.

Derfor ønsker vi å overlate driften til en driver som kan ta tak, og holde videre liv i kaféen og selskapslokalene på Den Gamle Kommandant. Her er det nemlig mange muligheter!

Vi ønsker også selvsagt å takke alle våre gjester, og vi må også fremheve at vi holder liv i kaféen til den rette driveren dukker opp.

Mvh
Dag Brandth & Adrian Plaskett

Foto: Den gamle kommandant.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer