Sang med fra første låt

Haldenbandet Huma Luma spilte lørdag sin første konsert med fullt band på Bryggerhuset Syd. Bandet har allerede opparbeidet seg en fanklubb og fra første låt sang publikum med.

Bandet består av Karoline S. Henriksen på vokal/el-piano, Levi André Sandberg (bass, kor), Thor Andreas Holberg Murtnes (gitar, kor) og Ole Anders Amundsen (trommer), kveldens lydmann var Halvor Diesen. De spilte 2 sett hvor det første besto mere rolige låter hvor vokalist Karoline S. Henriksen spiller på el-pianoet. Etter en kortere pause var pianoet tatt bort, og låtene poppet opp.

Vi tok en prat med to av publikummerne etter konserten og deres tilbakemeldinger til kanDusi er at det er utrolig forløsende å høre en ung syngejente som ikke roter i sitt mørke triste, men gjør lette gode poplåter. Det er litt annerledes, kan nesten sammenlignes med Susanne Sunnfør på lykkepiller. Bandet holder høy kvalitet og responsen er uforbeholdent positiv.  Noen skyter inn, – for å sitere en god gammel norsk popartist: Det er lov å være blid. Det kan rett og slett virke som om Huma Luma har tilfredsstilt et pop-behov hos Bryggerhuspublikumet.

humakonsert1

Levi fra Huma Luma sier at han er godt fornøyd, og er overveldet over publikums respons.
-Det er alltid godt når publikum har øra rett vei. Det har jo vært masse kjentfolk her i dag, de er jo de det er mest skummelt å spille for. Heldigvis var det andre også, så mixen i publikum var god, gliser Levi.
Han synes konserten gikk som de hadde håpet, og at bandet storkoste seg.

Et smilende band gikk av etter ekstranummer, og måtte til et klappende publikum fortelle at de ikke hadde mer på repertoaret. Neste mulighet til å se bandet i hjembyen er på Kanonrock, 11. Juli 2015.

Kommentarer

kommentarer