Matmarked på Torget

Den andre helgen i juni kommer det til å lukte franske pannekaker og deilig spansk paella på Torget. Da kommer Europe in town på besøk, og de håper haldenserne er klare for nye spennende smaker.

Mange fristelser
Fra torsdag 11. til og med lørdag 13.juni kommer du til å finne flere boder på Torghandlerplassen på Torget med spennende mat. Koordinator for markedet, Giada D’Anna, forteller at det er mange ulike aktører som blir med til Halden.
– Vi kommer blant annet med greske oliven, deilige oster fra Polen, franske pannekaker, engelske marmelader og krydderutsalg, frister hun. Noen av aktørene har vært på besøk i Halden tidligere, og da var særlig den spanske paellaen populær. Den vil det bli mulighet for å kjøpe også denne gangen, så det er ingen grunn til å ha med seg matpakke på jobb disse dagene.

11326895_10206677607399434_1033849712_n

Samtidig med Haldendagen
Elisabeth Grimsrud, styremedlem i Handel i Halden og ansatt hos Gullsmed Førlie, er strålende fornøyd med at Europe in town setter kursen mot Halden i juni.
– Dette blir samtidig med Haldendagen lørdag 13.juni, så det kommer til å koke i byen. Jeg håper folk tar turen alle dagene matmarkedet er på Torget, og tester ut hva de har å tilby, sier hun.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer