Robert Moses til Kulturhuset

Det er bare å glede seg til å oppleve Robert Moses når han kommer til å besøke oss på Kulturhuset! Han spiller sanger fra hans og the Harmony Crusaders’ nyeste album «Leaving, Longing, Love». Og i tillegg skal han spille en sang eller to fra hans nyeste album prosjekt som han arbeider med Freddy Holm på for tiden.

«Sammen med Bendik Brænne og bandet sitt, så har Robert Moses skapt sitt beste album, og kanskje det mest spennende albumet den norske americana-scenen har produsert. Måten sjangre smelter sammen på, og med Robert Moses sin musikalske visjon så har vi fått noe helt unikt og grensesprengende vi ikke er bortskjemt med hverken hjemme eller ute,» skrev Dust of Daylight om fjorårets album «Leaving, Longing, Love».

«Leaving, Longing, Love» var Robert Moses & the Harmony Crusaders tredje album, og det endte opp på årsbestelistene til Tom Skjeklesæther, Dagbladets Øyvind Rønning, Dust of Daylight (nr. 1) og Erik Valebrokk. Moses, som opprinnelig kommer fra Chicago, debuterte sammen med the Harmony Crusaders med «Self-Developing» i 2013 som var innspilt i Halden med Freddy Holm som produsent. Albumet vant prisen for Best Alternativ Country Album of the Year på Independent Music Awards i USA. I 2018

«… noen av de fineste sangene han har skrevet. «Leaving, Longing, Love» er en håpefull plate, proppfull av destillert gromlyd … en plate som gir i bøtter og spann.» (Erik Valebrokk, Mitt liv som Erik 6/6)

Robert Moses & the Harmony Crusaders på Spotify

Albumet «Leaving, Longing, Love» på digitale plattformer som Spotify, TIDAL, iTunes, Apple Music og Deezer og du kan bestille vinyl utgaven her: https://orcd.co/rmlealonlov

Du kan finne mer informasjon om Robert Moses & the Harmony Crusaders her

 

 


 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer