Jan Arild Sørnes og The Elektriske Bandet

Flere og flere har fått øynene og ørene opp for Jan Arild Sørnes & The Elektriske Bandet. Live er de en heftig opplevelse i skjæringspunktet mellom blues og soul.

Jan Arild har en av Norges beste stemmer innen sjangeren, og The Elektriske Bandet er tight og funky, både i uptempo soul-låter og rolig blues.
Jan Arild Sørnes og The Elektriske Bandet har gjort suksessrike opptredener på:

• Nidaros Bluesfestival
• Blues in Hell
• Lillehammer Mikro bryggeriet,Lillehammer
• Kulturhuset i Oppdal
• Matfestivalen i Horten
• Horten bluesklubb
• Herr Nilsen – Østkanten bluesklubb, Oslo
• Oslo bluesklubb
• Notodden bluesfestival
• Hamar Bluesklubb

Høsten 2023 får blant annet Songdalen bluesklubb og Asker bluesklubb besøk av Jan Arild Sørnes og The Elektriske bandet. Jan Arild Sørnes har flere plateutgivelser bak seg, og de to foreløpig siste singlene hans «Dæven om du tør» og «Sendt i fra himmelen» lover godt for det kommende albumet. Blues og soul på nordnorsk er ikke vanlig kost, og albumet «Livets Blues» (2014) fikk svært god mottakelse med blant annet 5 av 6 i Bluesnews.

Det neste albumet er allerede innspilt, og snart klar til utgivelse i 2023. Denne utgivelsen bør du glede deg til å høre, den viser med rette både hvilken stemme Jan Arild har og energien og trøkket som han og bandet lager på scenen. Innspillingen er gjort live i studio.

Om du ikke har opplevd bandet live før, bør du benytte første og beste anledning til å gjøre det. Les hva både klubber, festivaler og presse skriver etter besøk:

Jæren bluesklubb:
«For en kveld vi fikk, igjen! Jan Arild og co leverte nydelig musikk som fikk kroppen til å bølge seg og smilet til å bre seg. Soul, Blues, Rock, Ballader m.m. – ikkenoe er umulig for disse gutta. Jan Arild Sørnes selv både sang og koseprata seg inn i våres hjerter, Paul «Palle Groove» Wagnberg på sitt Hammond B3 piano smøg seg og inn og holdt et sjelfult grep om alle låtene. Mester Lasse Weeden med sin vandrende bassgang hadde mye av skylden for kroppene som bevegde seg denne kvelden, godt backet opp av Thomas Hildrums treffsikre trommestikker. Varme tanker går og til de eminente gitaristene Axel Arnesen og Sigbjørn Thomassen som raust sukret kvelden med riff og soloer. Disse håper vi å treffe på lokalt og på festivaler over hele landet fra Båtsfjord til Lindesnes fremover!

Hemnes Jazz&Blues festival:
«Live er de en heftig opplevelse i skjæringspunktet mellom blues og soul. Jan Arild har en av Norges beste stemmer innen sjangeren, og Det Elektriske Bandet er tight og funky, både i uptempo soul-låter og rolig blues…..»

NRK Radio Rock:
”Jan Arild Sørnes er som å høre Delbert McClinton på norsk” 

Jan Engen, Trondheim bluesklubb:
«Da Jan Arild Sørnes & The Elektriske bandet spilte 19 januar 2019 hos oss i Trondheim
bluesklubb, var folk helt over seg av begeistring. Har vel nesten aldri fått slike tilbakemeldinger
på et band tidligere.» 

Nidaros Blues 2021:
«Om Jan Arild Sørnes og The Elektrisk Bandet er det vel ikke mere å si enn at de blåste nesten
publikum overende med sin heftige blues og soul med ramsalte nord-norske tekster.» 

 

Billetter til konserten finner du her!

 


 

 

 

 

 

 


Kommentarer

kommentarer