Riksteatret søker barn og unge til forestilling

«Det mørke fortet – Et Minecraft-eventyr» er en spennende teateropplevelse for barn som liker å spille Minecraft og for alle som har lyst på en actionspekket familieforestilling om vennskap, familie og det å stå på egne bein. Forestillingen skal besøke 65 steder i hele landet. På hvert av stedene søker Riksteatret etter barn og ungdom som ønsker å være med i forestillingen som «skuegamere».

I forestillingen møter vi Vegard, som elsker Minecraft. Ellers er livet dritt. Han flytter fra moren sin og må klare seg selv hos storebroren, uten venner på et helt nytt sted.

Handlingen utspiller seg både på scenen og på skjerm, i virkeligheten og i spillet. På hvert av stedene som får besøk, søker Riksteatret etter barn og ungdom om har lyst til å være med i forestillingen og spille Minecraft på scenen.

– Vi håper at det «Det mørke fortet» kan bli en familieforestilling der barna lærer om livet og de voksne lærer om barna, sier Riksteatrets sjef, Arne Nøst. ­

Blant de medvirkende er Youtuber og tidligere NRK-profil Jonas Lihaug Fredriksen. Ellers medvirker skuespillerne Arjan Nilsen, Albertine Lundgren og Siren Jørgensen. «Det mørke fortet» er skrevet av  Frode Gjerløw og Håkon Dalsbø. Spillselskapet Skogliv skaper Minecraft-universet i forestillingen.

Turnépremiere i Molde 23. februar. På turné til 65 steder.
Produsert av Riksteatret i samarbeid med Teatret Vårt og Hålogaland Teater.

Les mer og se spilleplan på https://www.riksteatret.no/repertoar/det-morke-fortet-et-minecraft-eventyr

For mer informasjon, kontakt Riksteatret v/ Mette Hægeland Blom på 91591105 /mhb@riksteatret.no  eller Helge Rekdal på 984 01 411 / rekdal@riksteatret.no.


 

 

Kommentarer

kommentarer