Premiere på Krigsseileren

Kinoer over hele landet har kommende fredag 23. september endelig premiere på Krigsseileren-  en av høstens storsatsinger på norske kinoer. På Halden Kino gleder de seg til premiere.

Krigsfilmen og dramaet forteller historien om de over 30 000 krigsseilerne og deres familiers skjebne under og etter den andre verdenskrig. På rollelisten finner vi blant andre Kristoffer Joner, Pål Sverre Hagen og Ine Marie Wilmann. Regien er ved Gunnar Vikene.

Kristoffer Joner i Krigsseileren. Foto:

Kino som mediekanal hadde store utfordringer under pandemien da kinoer ble stengte og storfilmer ble flyttet på – eller flyttet direkte over til strømmetjenester. Nå er det endelig klart for en norsk film med svært høye forventninger, nemlig Krigsseileren.

– Dette er en film som vi har høye forventninger til. Det er en svært viktig historisk film – og det er en film som mange har ventet lenge på. Vi tror og håper mange nordmenn kommer til å se denne på kino, sier eventansvarlig Ylva Nyborg.

Hittil i år er «Spider-Man: No Way Home» den mest sette filmen på kino i Norge med sine 569 311 besøkende. På andreplass i 2022 er «Top Gun: Maverick» med 533 646 besøkende. Nummer tre i år er «Minions: Historien om Gru» med 397 176. Se også: Kinotoppen – Filmweb – Filmweb

– Krigsseileren har potensial til å bli en av høstens vinnere på norske kinoer – og ikke minst på vår kino. Det er en film som vil engasjere alle aldersgrupper. Vi vet at mange ser frem til å se denne på kino, sier Nyborg.

Krigsseileren starter kinohøsten for alvor på Halden Kino.  Vår mediekanal hadde en tøff tid under pandemien, men nå er vi på offensiven. Ja, vi håper mange fra Halden og omegn vil ta turen på kino. Velkommen skal dere være, sier Nyborg.

Her kan du kjøpe billetter til Krigsseileren

 


 

Kommentarer

kommentarer