Peter Pan til Supersøndag

Det blir en fartsfylt forestilling med masse humor og ablegøyer søndag 27. september når Peter Pan og følget hans finner veien til Fredrikshalds Teater i Halden! Hvem vinner duellen når Peter Pan må redde Wendy fra Kaptein Krok? Og tenk at en sjørøverkaptein er redd for en tikkende vekkerklokke, dog vel bevart i buken på en krokodille.

– Gjengen i Égal Teater er samspilte og dyktige. Det blir gøy å se denne forholdsvis nye forestillingen inne på scenen i Fredrikshalds Teater, sier markedssjef i Opera Østfold Malin Østli.

Supersøndag er et fantastisk samarbeidsprosjekt mellom Opera Østfold, Østfoldmuseene, Halden Frivilligsentral og Glemmen videregående skole. Konseptet har måttet endre karakter på grunn av koronapandemien, og samarbeidspartnerne er stolte av å fortsatt kunne vise frem forestillingene.

– Det er forestillingene som er selve grunnpilaren i konseptet Supersøndag, og ved å flytte forestillingene fra ballsalen og inn i teatersalen klarer vi fint å overholde FHIs smittevernsregler. Det er viktig for oss at alle besøkende skal føle seg trygge når de kommer i teateret, fortsetter Malin Østli.

Det er plass til 80 personer per forestilling mot tidligere 120. Verkstedet og kafeen holder stengt, og forestillingene flyttes altså fra ballsalen og inn i den store teatersalen. Publikum sitter i ordinære stolrader hvor det måles en meter mellom hver kohort.

– Vi oppfordrer folk til å være ute i god tid slik at vi får registrert alle som kommer. Det er også lurt å kjøpe billett på forhånd. Husk å sprite hender ved ankomst, og å holde avstand – sammen gjør vi dette til et trygt arrangement. Vi gleder oss, avslutter Malin Østli.

Forestillingen starter klokken 13.

Billetter kan du kjøpe her!

Kontakt: Malin Østli: 922 53 934

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer